Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Karta Gital Čt

Dostala se mě do ruky starší CS link karta s tarifem čt neomezeně,neví někdo s jakým doplatkem z ní udělat neomezenou nebo zda bude lepší počkat až spustí výměnu Cs link ? Díky za reakce.

Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček

Anubis
Registrace: 7/2008
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Karta Gital Čt

http://www.cslink.cz/

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33
Registrace: 5/2006

to:petr33

Tam jsem byl a nic jsem nenašel,nevím zda Ti stojí takým způsobem reagovat,když nemám co napsat k tématu tak prostě nereaguji a nepíšu,od toho snad toto forum je abych se mohl zeptat zda nemá někdo praktickou zkušenost která se daného tématu týká.
www.vlezměnahrb.cz

Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček

Anubis

Pokud je neomezeně tak by měla jet ale jestli je to puvodně roční myslím že litr to prodlouží R^

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD

jackino
Registrace: 1/2009
Galerie: jackino

Ani nevím, že gitalky byly pouze čt..

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Anubis

chtěls poradit? tak se ne....r,oni totiž mají mail na který lze psát dotazy!!a do 18:00 je k mání na telefonu provider ;P

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33

to:Tomik535

Já jsem to taky netušil ale byla to součást prvních kompletů s Technisatem digit sim,parabolou,lnb,touto kartou za 2990 kč.Na tu dobu super cena a ta karta byla víceméně jako bonus.Je neomezená ale jdou pouze programy Čt.

Anubis

No a co ti píše v rychlé aktivaci?

Tomik535

Najednou nic, že by ten petr33 měl přece jen pravdu?

Tomik535

to:Tomik535

Supr ,díky moc,to jsem nevěděl že je tam tato možnost ale doplatek by byl 1200 kč,to se nevyplatí,bude lepší počkat na výměnu.

Anubis

Bingo, někdo tady slepě vyskakuje a přitom si sere na hlavu..

Tomik535

To už se tady nesmí normálně se zeptat ?
Ano jsem nemožný (nevhodné slovo),který nezná nazpaměť celý web Cs linku.
Díky za Vaše poučné reakce a přeji šťastné a veselé.

Anubis

@Anubis, najdi si nějakého technika, možná ti ji vymění, práskne ji někam do společného rozvodu.

Tomik535

Tomik535

fuj :) porušil jsi pravidlo č.4,ale to se dá tolerovat :)) .Snažíš se poradit a není to poprvé jak dostaneš "naložíno".Ani náznak omluvy-holt každý jsme nějaký Rv člověk někdy uvažuje jestli to má cenu ;)

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33

Nejde o dotaz, ale tvou reakci. Když ti někdo odpovídá, lze předpokládat, že to pravděpodobně může být i správně. I přesto, že to zatím nevíš..
Taky šťastné a veselé.

Tomik535

Anubis

ano ty ses normálně zeptal já ti normálně poradil a co ta tvoje reakce-to je normální? Jestli u tebe jo tak teda nevím. :-/

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33

A za co bych se Ti měl omlouvat?Vždyť já jsem se Tě o nic neprosil,proč jsi to nemohl napsat jako admin,zkus se podívat do rychlé aktivace,já do dnešního dne neměl ponětí o této možnosti,proč se mě zase pokoušíš vytočit tím že mě musíš upozornit na porušení pravidel,myslíš že si toho nejsem vědom?
Jsi učitel nebo máš nějaký komplex ?

Anubis

ano nbídka pouze na čt gital měl a později i skylink...

Diablo je stále oukejíček!:-)

cb21
Registrace: 6/2007

To upozorňoval mě /dost odvážné ;) / a už si raději rychle podejte ruce..

Tomik535

síbí Skylink je má stále, tam to ví kdekdo.. ;)

Tomik535

Anubis

Keď je neobmedzená,tak sa dopláca asi 8€,na niektorých aj zadara.Plus 8€ za HD. ;)

Openbox S2 HD, SS2,

jank
Registrace: 4/2007

Mám kartu Gital neomezeně,kterou jsem kupoval před 3 roky jako komplet s Topfieldem 6000CRW a slovenské programy jdou všechny.

Mydata
Registrace: 1/2007

Anubis

hochu tobě není rado ani pomoci jelikož jsou svátky tak se s tebou nemíním rozčilovat protože jestli nechápeš a neumí číst mezi řádky tak to fakt nemá cenu.Skus se zamyslet komu jsem psal o porušení pravidel :( , tobě ne protože to nemá cenu-pro dobrotu na žebrotu.Apropo nechceš to příště podat polopaticky?Možná jo :-/ A s takovými aroganty se střetávám častěji tak mi to už ani nepřijde, trochu slušnosti neuškodí. konec :O

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33

Musím prostě uznat že jsi borec,ten přehled,schopnost číst mezi řádky narozdíl ode mne.Myslím že největší arogance je odpovědět na slušnou otázku http://www.cslink.cz/,svátky s tím nemají co dělat Supermane.Howg domluvil jsem...

Anubis

Re:Karta Gital

Hoši,hoši. Možná si někteří z vás vůbec neuvědomujete, že tazatelé, kteří vás zde žádají o radu nebo pomoc, nesedí u netu od rána do večera každý den,tak jako někteří z Vás. Ono kolikrát proklikat se na až na místo na webu je nad lidskký úkol, natožpak na místo, o kterém ani nevíte,že vůbec existuje. A rady, jako zavolej si na zákaznickou linku, na které protočíte za chvíli kílo jako prd a nedozvíte se vůbec nic, protože se vám ozve madam,která nemá o přístrojích ani šajn,nebo se nedovoláte vůbec,tak takovou pomoc neberu.Zkrátka a jednoduše, kdo nechce, ten neporadí, tak ať neradí.. Přeji Všem lidem dobré vůle krásné a pohodové vánoční svátky.

Pepa 3
Registrace: 4/2007

to:Pepa 3

R^ Přesně tomu jsem se chtěl vyhnout.Díky že to někdo pochopil,i já se připojuji k Tvému přání pokoje Všem lidem dobré vůle.

Anubis
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra