![]() |
|
Tři oříšky pro Popelku - HDOd 11,50 to ide na Das Erste v HD. |
igor61
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 316 |
![]() |
|
RE: Tři oříšky pro Popelku - HDDrei Haselnüsse für Aschenbrödel:))) :))) :))) |
Nibiru
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 1 061 |
![]() |
|
RE: Tři oříšky pro Popelku - HDHlavne opravdu pekny obrazek. No jo, kdyz nekdo chce vysilat ve vysokem rozliseni, obsah si najde |
zzz
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 978 |
![]() |
|
RE: Tři oříšky pro Popelku - HDa popoluška šprechenzi dojč :laughing:🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: Tři oříšky pro Popelku - HDmam Blu-ray :)))Vu+ Solo 4K, Dreambox DM7020HD, Philips 65PUS7600
|
Sanzi
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 1 036 |
![]() |
|
RE.Tři oříšky pro popelkuZkoušel jste to někdo nahrát na hdd.Asi to mají nějak zakodovný,já to zkoušel záznam se vytvoří ale nejde spustit jenom rychlým převijením. |
mikael
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 45 |
![]() |
|
RE: Tři oříšky pro Popelku - HDTen německý dabing českých herců je stejná katastrofa jako český dabing amerických herců. Dabing je dabing prostě. Ten německej princ je tam taky slabá postava (v tý český verzi)Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: Tři oříšky pro Popelku - HDtrei buraken mit popelfrau! |
miks
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 426 |
![]() |
|
RE: Tři oříšky pro Popelku - HDSorry, ten slabší německý princ byl prý Trávníček :laughing: :laughing: ale mluvil ho prý Petr Svojtka. Takže to byl domácí dabing českého herce.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
vortimondtobě se furt něco nezdá, ty bys asi nejraději vlezl amíkům do vejfuku :-DNejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: Tři oříšky pro Popelku - HDmě to hrozně baví. protože vy děláte i z blbý pohádky nacionální záležitost. a když bych měl psát o těch americkejch filmech (což sem vůbec nepatřilo), tak já rád sleduju jejich pokleslý komedie. je to nadsázka.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Tři oříšky pro Popelku - HDstrom, popel, ptáci, plody toho stromu. to je prastará symbolika starší než cokoliv známého. jsou to příběhy o formách a duši. existuje prastará symbolika stromu, který nese na svých větvích formy života. proto na sebe hlavní postava bere různé formy které nalézá v ořechové skořápce. to je zcela zjevně symbol světa. viz shakespeare (hamlet):"Mohl bych žít zavřený v ořechové skořápce a mít se za pána vesmíru..." taky známe egyptské příběhy o fénixovy, ten se cyklicky rodí z popela a stejně zase zaniká. nebo řeckou legendu o Rhodope, která ztratila střevíc a orel ho zanesl do Egypta k faraónovi. ten jí potom podle něj našel. Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Tři oříšky pro Popelku - HDporovnejte obrazovou kvalitu na das erste HD a vecer na nova HD a uvidite o kolik let jsme pozadu. |
Lulu
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 60 |
![]() |
|
LuluTady nejde o to, že by jsme byli pozadu, ale jde o prachy a televizím se do toho nechce zatím investovat :)))Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
RE: Tři oříšky pro Popelku - HDNo takže je to velky rozdiel...markiza Hd je 100 rokov za op...Dreambox DM 800 HD se...
|
TELEFONIST
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 558 |
![]() |
|
RE: Tři oříšky pro Popelku - HDmarkíza má hodně starou kopii, to si myslím, že nova má lepší.... však za chvilku poznáme. Vůbec to ale neznamená, že jsme 100 let za opicema, ale že televize nemaj prachy, aby koupili, nebo si nechali udělat nové kopie a raději používají ty co mají. :8)Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
eemilno nema...ale reklamu davaju do blba!!! tak potom kde su prachy z reklam???Dreambox DM 800 HD se...
|
TELEFONIST
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 558 |
![]() |
|
TELEFONISTno to víš, prachy potřebujou na pořádný vejplaty. Máš pravdu, máme stejně mizernou kopii i na nově, sem si to spletl s pohádkou Sčerty nejsou žerty. :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
RE: Tři oříšky pro Popelku - HDberu zpátky co sem napsal, na nově je to lepší kopie, na markíze je to hodně stará a ojetá kopie, která má vyblitý barvy a celkově je to takový rozmazaný, to na nově je to aspoň kvalitný kopie v SD. :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
RE: Tři oříšky pro Popelku - HDTo tvrdý y má po ň sakra ránu...... :laughing: ;P :)))Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
RE: Tři oříšky pro Popelku - HDto mikael - nahravka z ard mi sla prehrat v satrecieveru (topfield 2411) bez nejakeho problemu, v pc nebyl zadny problem pri konverzi.Jinak jsem si chtel jeste ze "studijnich" duvodu (pro srovnani) nahrat celou Popelku na tkz. "MarkizeHD", ale asi po 30 minutach jsem ten hnus radeji stopnul. Celkova velikost Popelky_ge byla po prevodu 7,57GB (tri audia, dat.tok 11,5Mbps u videa). |
parnicek
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 121 |
![]() |
|
RE: Tři oříšky pro Popelku - HDVcera som nahodou natrafil na tuto rozpravku vysielala to norska NRK1HD obraz skvely ale ten dabing robila jedna osoba vsetky hlasy a ani to nebolo skoro pocut. Ziadna hudba nic.Takto si to asi tazkko oblubia v zahranici ako my. :))AB Pulse 4K Mini, Open ATV 7.3, Motor SG2500 52E-30W, Skylink, Antik Sat, Sweet TV
|
reevesx
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 36 |
![]() |
|
![]() |