![]() |
|
Sony so sat. tuneromZdravim, viete mi niekto prosim poradit? Zoskenoval som transporder 11,836/H 5/6, kde su nove stanice Markiza, Joj, TA3 a ostatne. Vsetky TV na tomto transpordery mi asi v 20-sekundovych intervaloch jemne zastvorcekuju, v module alebo karte problem nebude, lebo robi to aj TA3. Signal a kvalita mi ukazuju 100¨percent na 105 parabole. Este som si myslel, ci sat. tuner v sony nema problem s FEC 5/6, ale ostatne idu ok. Je tento transporder niecim zvlastny, slabostou, alebo narocnostou na presnost nastavenia paraboly?Sony so sat. tunerom KDL-32EX605 Full HD LED Vopred Vam dakujem. |
sonyr
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 40 |
![]() |
|
každémukdo si pořídí TV se zabudovanýn SAT tunerom doporučuji nejdříve nastavit tanier+komponenty na klasickom STB,potom štelovat ty TV s sat tunerom = vylučovací metoda na komplikace. |
Ufones
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 917 |
![]() |
|
RE: Sony so sat. tuneromDakujem Ufones za odpoved. Aj som sa pohraval s myslienkou, ze zoberiem z chalupy stareho Kaona a dostelujem parabolu. Toto Sonycko mi pri nastavovani paraboly ukazuje v relativne velkej tolerancii stale 100 percentnu kvalitu a silu signalu. Myslim, ze ten teplomer je asi len ako dekoracia :-) |
sonyr
![]() |
|
sonyrano uvažuješ správně |
Ufones
![]() |
|
RE: Sony so sat. tuneromzkus najít krajní polohy, kdy se signál zhorší, horizontálně i verti. a pak to dej na středI když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 335 |
![]() |
|
RE: Sony so sat. tuneromokrem toho by som aktualizoval sw v televizore |
dm666
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 296 |
![]() |
|
sonyrže jsem tak smělý jak celá akce dopadla? |
Ufones
![]() |
|
jestli ma 23,5E na 105parabole v ohnisku...to klidne muze mit i zaduseny vstupni dil ty televize...merit je treba.Ono svarecku prijimat 105tkou to je troufalost, pokud nemas merak zkus to nasilhat. |
lkfreak
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 310 |
![]() |
|
sony tvVdaka Vam vsetkym za reakcie a pomoc! Doniesol som s chalupy Kaona a snazil som sa nastavit najsilnejsi signal.. nepomohlo, rovnako to stvorcekovalo v asi 20 sek. intervaloch. Potom som skusil, co mi radil lkfreak, vo viacerych polohach som nechal silhat parabolu... nic sa nezmenilo, vykazovalo rovnaku chybu. Asi sa pustim do vymeny 1. koaxu, 2. vymena LNB (mam tam stary Ivachnom 0,3 a ak mi ani to nepomoze dam niekomu nainstalovat novy sw, len tv je este v zaruke, tak neviem, ci neporusim zarucne podmienky.lkfreak.. co je to zaduseny vstpny dil tv? Velmi tomu nerozumiem. Este raz Vam velka vdaka! |
sonyr
![]() |
|
proste kazdy prijimac dokaze zpracovat signal ...... v rozmezi od urcite minimalni urovne do urcite maximalni urovne, pokud je signal mensi resp. vetsi, tak je problem.Ale jestli chapu dobre tvoji odpoved, tak kaon taky ctvereckuje? Jestli ne, tak je chyba v televizi. Proc vubec mas tak obrovskou parabolu, prece by stacila 80tka. Nekdo s merakem by dost pomohl... |
lkfreak
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 310 |
![]() |
|
RE: Sony so sat. tuneromnajdes to tu a je to jednoduche, stiahnes subor do pc, rozbalis a nakopirujes na USB kluc, vlozis do zapnuteho tv a cakas....sam si nahra novy sw a restartuje sa a hotovohttp://www.sony.sk/support/sk/product/KDL-32EX605/downloads/FW_Bravia4108EUL |
dm666
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 296 |
![]() |
|
AU Up-GradeTelevizory SONY Bravia mají AU Up-grade. Je nutno zapnout:Home /modré tlač/ Nastavení /Vlevo v menu/ Podpora výrobku Aktualizace systemu nastav na zap I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
![]() |
|
DodatekUp-Grade chodilo přes DVB-T, přes kabel, Internet nebo satelit nevim, ale poslední aktualizace obsahuje již ikonu 3D Experience, a objevila se mi tam přesto, že DVB-T nepřijímám asi půl roku, mam to teď přes cabel UPC a přes sat. Možná to má někdo líp vypozorovaný a doplní to.I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
![]() |
|
sony so sat tuneromDakujem a ospravedlnujem sa, ze tak opozdene reagujem, som vzdy na pol v praci.lkfreak, nevedel som, ze aj silny signal moze byt problem, pri 105. si na to dam pozor. Tu parabolu som v minulosti kupoval koli motoru, behal som s nou po orbite a lovil exoticke druzice, dnes mi uz staci mensia, ale ked uz visi na balkone, tak som ju vyuzil na sucastne potreby. Kaon mi nestvorcekoval, tym padom je fakt chyba v tv. dm666, Morous, dakujem za navod, dnes ked pridem domov z roboty, pustim sa do nainstalovania noveho sw. Teraz tam mam sw. PKG4.089EUL-0108. Podla linku co ste mi poslali sw. je uz stary. Aktualizacia systemu mam (aj som mal)nastavene na zapnute. Idem len cez satelit, Skylink, tak na sat. sa to podla tohoto neaktualizuje. Vdaka Vam, dam vediet ako to dopadlo. |
sonyr
![]() |
|
![]() |