![]() |
|
TV so sat a monoblockZdravim. Chcem sem hodit vcerajsiu skusenost. Najprv situacia: V obyvacke sat. prij. nejaky Opticum, Skylink karta a CRT TV. V izbe TV Samsung LE32C670 s integ. sat. tunerom a Skylink karta. Parabola 85 a LNB monoblock Silversky TWIN. V obyvacke s Opticumom ziaden problem. Vsetko chodilo ako malo, SK, CZ aj nemecke. Ale TV v izbe mal nasledovny problem. Po zapnuti TV nabehlo vsetko. Po par prepnutiach (najma medzi SK a CZ) prestali ist vsetky slovenske, ceske isli. Nesla ani TA3. Vypisovalo slaby alebo ziadny signal. Vyskusal som prepnut na Eurosport z A1 uz ani ten nesiel. A teraz kde je problem? V TV alebo v monoblocku, ze nespolupracuju spravne? Nemal som iny monoblock na vyskusanie, ale dal som tam dva obycajne twiny a dva diseqcy 2/1 a vsetko chodi ako ma. Monoblock som potom skusal doma na LE40C670 a ziaden problem s nim nebol. Zelam pekny den |
Tomic
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 478 |
![]() |
|
RE: TV so sat a monoblockKaždá zásuvka v tvém případě u sony a u opticumu je na jiné fázi , zkus natáhnout prodlužku a pustit to na jednu zástrčku, když to pojede tak máš problém s elektroinstalací :)))AmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
![]() |
|
RE: TV so sat a monoblockNechápu, proč se tday někdy radí to s těmi zásuvkami na různých fázích. Já mám 4x sat. přístroj ve 4 různých pokojích a zásuvky rozhodně NEJSOU na jedné fázi. A nikdy jsem žádný problém v tomto směru neměl. LNB mám Monoblok Quad, přístroje jsou TechniSat (1x HD8-SX, 1x TechniStar S1 a 2x MF4-S CC).Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: TV so sat a monoblockZdar,pak muze byt problem i v konstelaci hvezd:).V podstate jsi si spravne odpovedel sam,s jednoduchymi twinami a disecy to jede,s monoblokem ne=pak problem monobloku v danem zapojeni.Tezko rici,co koser komunikaci vadi,jestli usek koaxu,nektery prvek ci konektor...neco to byt musi. |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
joscers tím co jsem napsal jsem se setkal , hlavně že teď známe tvoji domácí sestavu :)))AmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
![]() |
|
@joscerpreto to radí, pretože je to fakt.rovnako je problém napr. dvojvodičový rozvod (L1+PEN) v dome a pripojenie novej LCD, ktorá má zástrčku s tromi vodičmi L1+N+PE - výsledok je rušenie všetkých ostatných TV sieťovým napätím a brum v CRT TV. Po "odpojení" PE z LCD je všetko OK. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
zemní smyčka,to je můj koníček R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 397 |
![]() |
|
ta jízda na koníčcíchje dle statistiky ČSÚ ženám nebezpečná !a v 90 procentech končí rozbitím čela o noční stolek! |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
![]() |