Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

ako spojazdnit cccam na azboxe?

Ahojte, potrebujem radu, ako spojazdnit cccam, kde sa chcem prihlasit ako klient. Je to mozne cez net? pretoze nemam pc. Mam azbox premium hd+, enigma 2 by spaze team. na usb kluci mam zalohovane ccam.cfg, kde su udaje potrebne na pripojenie na server. viete mi prosim poradit krok po kroku, ako na to?

ja som, to skusal takto:
zo spaze team downloads som si stiahol ccam a nainstaloval. po restartovani prijimaca som cez explorer skopiroval cccam.cfg z usb do var/etc, kedze som to tak mal aj v starom boxe. po aktivovani ccam, mi to vsak nefunguje. kde robim chybu?

vdaka

dalko
Registrace: 11/2006
Odpověď v diskusním vlákně

Hadam,nakopirovat do var.

marecek29
Registrace: 7/2009

Re:Cccam

Aktivoval si ho po naistalovani v Cam manageri? A este skontroluj ci ti sedia pismena po skopirovani do var/etc.Mne to raz skopirovalo ako cccam namiesto Cccam

janek111
Registrace: 8/2006

hlavne dat atribut 755

swat
Registrace: 9/2009

RE: ako spojazdnit cccam na azboxe?

atribut mam 755, skusal som to dat do adresaru aj var/, aj var/etc, aj som spustil cccam v cam manageri. este vyskusam tie pismena, lebo ja tam mam CCcam, dve velke cecka

dalko

nic nepomohlo. mam inak aj mgcamd, ten mi funguje bez problemov. nemoze v tom byt nejaky zadrhel?

dalko

cccam.cfg do var/keys/

AmikoAlien8900/GM Unibox 2

bigj
Registrace: 1/2009

skusal som to dat aj do var/keys, ale nic. mgcamd.cfg mam v adresari etc, tak asi tam by to malo byt, no cccam nejde a mgcamd v pohode ide

dalko

inak nemam v adresari var/ podadresar keys/, len odkaz keys na usr/keys/. nemoze byt chyba tam?

dalko

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra