![]() |
|
ako spojazdnit cccam na azboxe?Ahojte, potrebujem radu, ako spojazdnit cccam, kde sa chcem prihlasit ako klient. Je to mozne cez net? pretoze nemam pc. Mam azbox premium hd+, enigma 2 by spaze team. na usb kluci mam zalohovane ccam.cfg, kde su udaje potrebne na pripojenie na server. viete mi prosim poradit krok po kroku, ako na to?ja som, to skusal takto: zo spaze team downloads som si stiahol ccam a nainstaloval. po restartovani prijimaca som cez explorer skopiroval cccam.cfg z usb do var/etc, kedze som to tak mal aj v starom boxe. po aktivovani ccam, mi to vsak nefunguje. kde robim chybu? vdaka |
dalko
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 984 |
![]() |
|
ako spojazdnit cccam na azboxe?Hadam,nakopirovat do var. |
marecek29
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 101 |
![]() |
|
Re:CccamAktivoval si ho po naistalovani v Cam manageri? A este skontroluj ci ti sedia pismena po skopirovani do var/etc.Mne to raz skopirovalo ako cccam namiesto Cccam |
janek111
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 53 |
![]() |
|
ako spojazdnit cccam na azboxe?hlavne dat atribut 755 |
swat
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 37 |
![]() |
|
RE: ako spojazdnit cccam na azboxe?atribut mam 755, skusal som to dat do adresaru aj var/, aj var/etc, aj som spustil cccam v cam manageri. este vyskusam tie pismena, lebo ja tam mam CCcam, dve velke cecka |
dalko
![]() |
|
RE: ako spojazdnit cccam na azboxe?nic nepomohlo. mam inak aj mgcamd, ten mi funguje bez problemov. nemoze v tom byt nejaky zadrhel? |
dalko
![]() |
|
RE: ako spojazdnit cccam na azboxe?cccam.cfg do var/keys/AmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
![]() |
|
RE: ako spojazdnit cccam na azboxe?skusal som to dat aj do var/keys, ale nic. mgcamd.cfg mam v adresari etc, tak asi tam by to malo byt, no cccam nejde a mgcamd v pohode ide |
dalko
![]() |
|
RE: ako spojazdnit cccam na azboxe?inak nemam v adresari var/ podadresar keys/, len odkaz keys na usr/keys/. nemoze byt chyba tam? |
dalko
![]() |
|
![]() |