Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

jsivak: otázka na Opensat 9900HD PVR a Bulsat

Ahoj, dňa 17.12 si sa pýtal, či idú na Opensate 9900HDPVR programy z Bulsatu na 39°E. Na druhý deň si si zároveň odpovedal, že už je to OK vďaka novému firmware. Wwwe sa Ťa opýtal, či teda idú. Odpoveď nedostal. Preto Ťa aj ja prosím o odpoveď, ako je to teda s s príjmom Bulsatu na Opensate. Ani mne sa ho doteraz nepodarilo rozbehať. Zaujala ma Tvoja poznámka, že s novým firmware je to už OK. Ja som skúšal predtým rôzne kombinácie cez emu pre Irdeto, ale bez úspechu. Pripísal som to tomu, že v zozname emu nie je možnosť zadávať keys pre Irdeto2. V zozname pre Irdeto mám osem riadkov pre keys. Tri majú 32 znakové keys a ostatné sú pre 16 znakové keys. U všetkých je v prvej kolonke uvedený ID providera "000000". Mám z toho problém určiť, ktorý by mohol pre providera "604", teda ak je naozaj možné, že by niektorý z týchto riadkov mohol byť určený pre ID 604. Pomôžeš nám rozriešiť tento problém, ak sa Ti to podarilo rozbehať? Ďakujem aj za ostatných.

ozzy2
Registrace: 7/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: jsivak: otázka na Opensat 9900HD PVR a Bul...

včera som "skypoval" s wwwe a ten mi spomínal toto: Po nahraní noveho firmvare by sa niektoré programy mali otvoriť z Bulsatu aj to nie všetky.Takže nahraj posledny firmvare zo stranky Opensat a skúšaj programy, ak niektoré otvorí je o.k. ak nie tak nie, ja to idem skúšať dneska, uvidíme.

3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE Megasat_ HD_ 7_ combo

Tami
Registrace: 3/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: jsivak: otázka na Opensat 9900HD PVR a Bul...

ahojte jo aj ja som zvedavy ci ide ked bude cas pozriem sa na to,aj ked casu je malo,a ked vidim v tajnom menu ten bordel a skusat po vsetkych riadkoch vkladat keys asi by to trvalo do januara,aj ORF som podobne hladal ale vdaka bohu ten nema tak dlhe keys a nasiel som ich,len ten bulsat je narocnejsi ,,,mate niekto link co este ide v bulsate aby som mohol odskusat?!

Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE

wwwe
Registrace: 5/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra