Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

CSLink kvalita sluzieb

zdravim, od vlani som mal rocne predplatne Mych 6, s tym ze mi chodili maily aby som si predlzil, akcia na balik Film
(HBO2) na 3 mes, a k tomu 200Kc poukazka do Tesca :))) tak som si povedal ze este to dam na pol roka.
Mam to v jednom TV prijimaci pre PIP. Pocas aktivacie dal do normalneho prijimaca TechniSat; CW modul tiez TS...
No pred polnocou som to aktivoval, malo to od 27.12. (dnes) nabehnut; uz aj o 00:18 som prepol na CT1 aj HBO,2 nic.
Jasne som naivny ze 27.12. je (technicky) o 00:18,
tak som siel spat stym ze som nastavil ten film co som chcel nahrat a hodinu pred este hodinove nahravanie reku mozno vtedy (3/5am) pridu zapisy (stanice boli CT a HBO).
Do rana 9am nic! Napisal som email do CSLink (zatial bez odpovede) Musel som ist nechal som to zapnute, teraz volam domov ci nejaka zmena - stale nic!!
Tak som cez web formular napisal opat s tym ze nech mi zavolaju (formular Zavolajte mi a dal som ze dnes 16.00)...

Co myslite, mozem cakat? A otazka 2) teraz prichodom Neanderlandens, bude to len horsie ze??
Inac akoze doteraz CS-Link nic moc, v style dlhorocna konzervativna nemenna klasika, ale to bola aj vyhoda tohoto balika... ;-)
PS: viem ze CS a SkyL sa transformuju a dojedneho ale len tak...

krikri
Registrace: 3/2010
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29
Odpověď v diskusním vlákně

RE: CSLink kvalita sluzieb

:))) :)))

nech sa dari, ahoj ;)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

@pitomec

příchod M77 do Skylinku rozhodně znamenal, znamená a bude znamenat změny i pro CS Link

Fire
Registrace: 3/2011

@krikri

to číslo 0220267267 je slovenské takže by jsi ho musel z české čísla volat ve tvaru 00421 a pak až ten zbytek takže s 00420 se pochopitelně nedovoláš

Fire
Registrace: 3/2011

Tomik535

neměj obavu,on dvojsmyslně,já dvojsmyslně R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra