Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Příjem_kabel_UPC

Asi půl roku jedu na Kabel UPC, volně šly neplacený český včetně CTHD, NovaHD, PrimaHD. Na Vánoce jsem to proladil kvůli ochutnávce, okamžitě naběhly filmboxy včetně HD a 2x HD+3Dpromo. Ale CTHD, NovaHD a PRIMAHD jsou najednou zakodovaný. Teď jsem to přehodil na DVB-T, abych stáhnul Up-Grade a uvidim. Dík za podobný zkušenosti.

I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší

Morous
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Příjem_kabel_UPC

Bylo tam promo, ale už je fuč a v DVB-C se kóduje jako dřív. Kdo chce v kabelu něco free, tak jedině DVB-T.

Pitomec
Registrace: 9/2011

Ale ty HDčka šly půl roku

Morous

Nějakou dobu nabízeli to co je v DVB-T volně i v DVB-C, ale kdoví proč to strouhli, resp. proč se vrátili k dřívějšímu modelu, kdy v DVB-C šly volně akorát stanice UPC Express a jakási Prima (myslím Cool, která v tý době nebyla ani v analogu). Ovšem za problém bych to neviděl, protože pokud si někdo nabídku neplatí, tak to prostě naladí v DVB-T a hotovo a ten kdo si něco platí, tak se mu to v DVB-C otevře. Utřou tak snad akorát majitelé DVB-C karet do PC, kteří byli zvyklí si něco volnýho nahrát, ale to se dá vyřešit kartou DVB-T za pětikilo.

Pitomec

Příjem_kabel_UPC

Zdravím, když někdo začal toto téma tak se zeptám.Jaká je kvalita HD a SD programů od UPC(dig.kabelovky)?A co ty jejich HD receivry(Kaon B4003HCO...jsou spolehlivé,neporuchové?Máte někdo zkušenosti s dig.kabelovkou?

bora
Registrace: 10/2009

OT: Ru stanice v kablovke

zdravim, mozete mi prosim potvrdit ci su tieto stanice v uPC kablovke?

https://www.parabola.cz/zpravicky/15747/upc-bude-sirit-pervyj-kanal-a-dalsi-ruske-tv/

Dik!
K

krikri
Registrace: 3/2010

Prolaďoval jsem to 2x na full a žádný ruský tam nebyly.
Kvalita: Koukal jsem asi půl roku na CTHD, NovaHD,PrimaHD, některý programy ostrý jako brus. Hlavně filmy z poslední doby /USA/, ale taky např Liga Mistrů/Škodovka/. Někdy v nočních hodinách se tam občas objevily fakt superkvalitní kousky. Jinak SD je srovnatelný s DVB-T. Ale jak kdy. Dneska odpoledne např. kostičkovala Prima, nějakej černobílej, přepnul jsem to na Satelit a tam to bylo OK.

Morous

@krikri

upc sk - nie su, z ruskych iba russia today (spravy v anglictine) v digitale a ort 1 v analogu.

UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších

black13a
Registrace: 2/2009

bora: Kvalita srovnatelná se satelitem.

Jedna ruská stanice tam je, jak píše black13a

Pitomec

Příjem_kabel_UPC

No uvažuji právě o této platformě.Nabízí balíček Komfort za cenu 649kč a to internet 60 + 80TV.Proto se ptám na kvalitu SD a HD programů.Díval jsem se na tu jejich tabulku a ty zafajfkované programy by tam měly být.HBO HD+Comedy+HBO2 za to se připlácí 151 kč.Máš jeden z těchto jejich receivrů?Jsou spolehlivé?

bora

@ bora

Kvalita je ok,,,,ale k těm 649Kč si připočítej ještě stovku za pronájem modemu a boxu.... :laughing:

grower
Registrace: 2/2010

@grower

To já jsem si už konečnou cenu zjistil.Vím že ta částka 649 je jen za internet+TV.Modem+STB+další za příplatek.Ale zajímá mně jestli jsou spolehlivé ty jejich HD Stb?

bora

@ bora

No,já jsem jejich služby využíval asi 5let a nemůžu si stěžovat,když se něco podělalo okamžitě pošlou technika,teda když k nim zavoláš (měl jsem od nich i telefén).....

grower

@grower

Díky.Tak po novém roce objednám UPC.Mám na balkoně 105ku parabolu na motoru pro dlouhé chvíle tak to bude OK.

bora

Jejich STB sice mám, ale jenom ten obyč. co dávají grátis Handan 5000. Jinak CAM s kartou a programy ladím přímo v TV. Nabídka Supreme.

Pitomec

Taky záleží na trase, mam od nich Internet 10M,/Plzeň/ venkovní rozvod je optika a někdy to skoro nejde /pomalý/. Už jsem to s nima řešil, volali mi a blábolili něco o počítači, mysleli asi cookies. Pravda je že s nárůstem služeb je síť někdy dost přetížená, stalo se mi, že TV se na HD programy na Daily Motion vůbec nenačte. Ale to je asi všeobecný jev.
Na běžný koukání stačí Sat nebo DVB-T, platim Net pod 500 a víc se mi platit nechce. Ta služba jak píše Bora vyjde celkem na 747, to si raděj koupim každej rok novej sat.

Morous

@Morous

Tak to máš pravdu...je to poněkud drahé,když počítáš 12x749...za rok máš solidní stb,na druhou stranu máš ale 60ku net. :8)

grower

60tka Net Ti je na 2 věci. Stahování filmů je většinou limitováno, např. Ulozto má 300kB/sek - anebo připlatit, na prohlížení www Ti stačí 256, tak na co. Protože mám Sonku na Net, tak to nechávám, jinak bych to taky zrušil.

Morous

@Morous

No nevím,tohle jsem neřešil...jenom když koukneš na ceny netu u jiných operátorů,tak si nestačíš utírat pot,vše je sakra předraženéééééé!!!!! Rv

grower

@Morous

Jo a když si chci stáhnout film(tahám je torrentem)tak v noci ho mám natáhnutý za 15min.... R^

grower

Poslední dobou slíchám chválu na konkurenci CENTRIO je jednička na trhu cena poměr výkon jen není všude já nemám možnost kabelu ani od UPC ani od Centria takže jsem nucen mít net od kyslíku telku ani zadarmo. ;)

Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB

satmam
Registrace: 8/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra