![]() |
|
KARTA Hello HDZdravím,jaké jsou zkušenosti s aktivací karty,za jak dlouho přichází aktivační zápisy na kartu.Snažím se o aktivaci od 23.12. a pořád jedou jen filmbox.Prodejce mi každý den píše že bude karta aktivovaná a zatím nic.Co si o tom myslet? |
Ota6
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 224 |
![]() |
|
RE: KARTA Hello HDV jakém přijímači ji máš? Mně jede v pohodě... |
Casio
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 552 |
![]() |
|
RE: KARTA Hello HDArgus Vip ve čtečce zkoušel jsem i diablo. |
Ota6
![]() |
|
RE: KARTA Hello HDVypadá to, že teď tam nikdo nepracuje, jinak se musí dodržet tento postup:-prvé aktivačné impulzy idú cez program Filmbox HD, takže po vložení karty sa nastavte na tento program! Aktívne budú len dva programy Filmbox HD a Filmbox extra . -zašlite číslo karty na náš mail. Najneskôr do dvoch pracovných dní od prijatia vašej žiadosti o aktiváciu dostanete avízo o tom, že karta bola aktivovaná, potom vytiahnite kartu a opätovne ju zasuňte. Karta je aktívovaná ak sa rozbehne program M1HD. Tento úkon je najlepšie robiť v originál Conax moduloch. - aktiváciu kariet robíme len v pracovné dni - predajca nezodpovedá za zmenu programovej ponuky |
Casio
![]() |
|
RE: KARTA Hello HDTo jsem vše udělal,kontaktoval prodejce ten mi od pondšlí píše že bude karta aktivovaná filmbox hd jede od rána do večera občas kartu vytáhnu a znovu vsunu a nic se neděje. |
Ota6
![]() |
|
RE: KARTA Hello HDNech to přes noc na té M1HD...mně to trvalo 2 hodiny, než to naběhlo.. |
Casio
![]() |
|
RE: KARTA Hello HDDobrá zkusím,dík.Mě už to trvá tyden. |
Ota6
![]() |
|
RE: KARTA Hello HDmam argus mini tam na kartu zapisi neprejdu davam ju do pingulux dam na filmbox HD po chvili ju vyberiem a znovu zasuniem na tento primac zapisy pridu bez problemov v mini to nejde pocitam ze aj vo VIP moze byt problem |
vili1
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 674 |
![]() |
|
RE: KARTA Hello HDNevím ale já měl instrukce od pana Nage nechat na FilmboxHD protože všechny aktivace se dělají přes T.12074.M1 se rozběhne právě až po aktivaci.Tak to alespon bylo před 2ma měsíci po2hod.běželo vše OK.Na kartě jde sledovat na Hotbirdu Eurosport2HD v PL.verze a Filmbox family v češtině. |
hledac01
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 102 |
![]() |
|
RE: KARTA Hello HDZapoměl jsem Golden Media normálně v uničtečce. |
hledac01
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 102 |
![]() |
|
RE: KARTA Hello HDMám to také na FilmboxHD asi mají madaři volno snad to příští týden naběhne.Argus vip má asi taky uničtečku když to bere všechny karty. |
Ota6
![]() |
|
@Casiozdravim, dalo by sa cez vas doaktivovat 1 stanicu (balik) na uz stavajucej karte by som potreboval, nie je kupena u vas, na cloveka od koho ju mam som stratil kontakt.Ak vieme poriesit, prosim email. D. K |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
![]() |
|
RE: KARTA Hello HDBohužel, nemám tu možnost... |
Casio
![]() |
|
![]() |