![]() |
|
diakritika_mkvNazdar,Takže podarilo sa mi vyriesit 2 problemy ohladom Plazma/lcd TV: 1, usb podpora nechcela prehrat vsetky mkv, najskor som si myslel že bol problem s kontajnerom a kodekom ale zistil som ze tie telky nemaju rady: Writing library a to nasledne pre mna bola najlepsia volba 0.8.0 pretože stiahnete filmy z netu napriklad typkovia ctrl HD a tam je Writing library 1-2-3 a to je vela a to telka nezere tak to treba prekonvertovat a cez taky program ktory to ma za 10 sekund prepisane vola sa ze: MKV merge ale verzia to musi byt starsia napriklad 4 lebo posledna robi 1.2.3 Writing library. Iba to cez to pustite a za 10 sekund mate vysledok. Naozaj 5mb program a mate po starosti. 2, diakritika pri prehravani cez usb srt a sub externe titulky. Supol som titulky rovno do videa a uz netreba ziadny pspad na prekodovavanie ktore aj tak vzdy vynechalo „ž“ a cez ten isty program. Cela robota pol minuty , vsetko MKV ,(avi je už zastaraly format) a nie je to take komplikovane. Hadam som pomohol. Ps netreba ziadne mediacoderi ani kraviny vsetko to iba zere pocitac hello hello
|
martiner
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 336 |
![]() |
|
mkv hdakurat to skušam ja mam ten isty problem z HD filmami mam philips pfl406606 a neprehraje každy určite sa ozvem |
palino1
Registrace: 5/2011 Příspěvků: 20 |
![]() |
|
mkv hdnefunguje mi to technik z philipsu mi odporučal znižit bit-rate skusim ešto to |
palino1
![]() |
|
RE: diakritika_mkva to su MKV ? nemozes to kodovať pol dna aby sii znižil bitrate procak ide na 99% proste zober nejake mkv ktore ti ide a daj na to media info(klitle codec pack) to ma v sebe a on to povie akou media libraly to bolo robene a podla toho sa to bude odvijaťhello hello
|
martiner
![]() |
|
mkv hdsu určite mkv a 10g film mi to robi take dobre 4 hodinky tak je to na nervy musim vymysliet niečo ine po sviatkoch vyskušam este aktualizaciu softveru tv |
palino1
![]() |
|
RE: diakritika_mkvtreba na to prisť lebo nie je to sranda važnehello hello
|
martiner
![]() |
|
![]() |