![]() |
|
T-Rex a karta GitalKdo mně může poradit co s tím? Ve druhém sat přijímači jsem použil modul T-Rex a do něj jsem vložil kartu Gital.Bohužel karta v něm nenaběhne.Modul má svoje opodstatnění,proč jsem ho použil.Děkuji |
Marci
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 117 |
![]() |
|
RE: T-Rex a karta GitalNo až máš v ňom príslušný soft k tej gitalke,tak by Ti to malo ísť.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
RE: T-Rex a karta GitalMám tam predator 3.81 |
Marci
![]() |
|
RE: T-Rex a karta GitalNa predátoru nezáleží.Záleží,jaký tam máš caid. |
milord
Registrace: 12/2005 Příspěvků: 719 |
![]() |
|
RE: T-Rex a karta GitalPozri sem tu je mnou vytvorený návodhxxp://www.cssf.cz/showthread.php?30450-Upravenie-CAIDS-pre-predator-3-XX-pre-CZ-a-SK-karty dm800 diablocamlan
|
silvercord
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 332 |
![]() |
|
@ silvercordvďaka...a máš aj skúsenosť s plnou funkčnosťou takejto náplne? Niečo som totiž vyrobil. A k spokojnosti to má zatiaľ ďaleko :-( Dekóduje to síce - ale je nejaký problém. Okrem toho, že modul má tendenciu sa aj niekoľkokrát reštartovať (na niektorých programoch), tak minimálne raz za mesiac to musí ísť do origo modulu, inak tma. Nemáš náhodou po ruke nejakú súčasnú verziu s doplneným 0D96 na zavesenie niekam? |
anonym2
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 792 |
![]() |
|
RE: T-Rex a karta GitalNie nemám a nemám už ani ten modul, takže asi neporadím.dm800 diablocamlan
|
silvercord
![]() |
|
RE: T-Rex a karta GitalAk chceš používať T-REX len ako čítačku na karty CW bez možnosti EMU existuje špeciálna náplň CHC-TREX-V9 CardSupport a ten premení modul na Alphacrypt Twin. Mám to odskúšané karty v SK CZ idú bez problémov.Nahráva sa presne ako ostatné náplne pre T-REX.http://www.edisk.cz/stahni/29909/Predator.zip_70.72KB.html dm800 diablocamlan
|
silvercord
![]() |
|
RE: T-Rex a karta Gitalstaršia diskusia k problému https://www.parabola.cz/forum/topic-36372/dm800 diablocamlan
|
silvercord
![]() |
|
RE: T-Rex a karta GitalNějak se mně to nedaří,stále Gital nejde.Nenašla by se dobrá duše,která by mne zaslala už upravený soubor.dra ?? |
Marci
![]() |
|
![]() |