Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

SLOVENSKÉ STANICE - Please check your SC PODRUHÉ

Vím, že se po krátké době opakuji, ale včera jsem přeladil STV 1 a 2, Jojky, Markízu a Doma na nové transpondéry a hláška Please check your Smartcard se vyskytuje už nejen na JOJkách, ale rovnou na všech výše uvedených slovnenských stanicích. Mám kartu Gital (CS link), externí dekódovací modul CW-Irdeto, stroj Humax 5000 (HD). Zkoušel jsem to přes společné rozhraní odstranit, ale bohužel přístroj žádné vypnutí této hlášky neumožňuje. Stanice se tak samozřejmě nedají sledovat. Pokud někdo víte, jak se tohto problému zbavit, prosím, pište. Dík.

ESPOSITO
Registrace: 9/2010
Odpověď v diskusním vlákně

ESPOSITO

sústavne porušuješ pravidlá.

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

RE: SLOVENSKÉ STANICE - Please check your SC P...

Čím? :)

@ESPOSITO, vyměň kartu za Skylink nebo modul, který hlášky umožňuje vypnout..

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

To oneeee

Sústavne táraš a drýsaš Rv

ESPOSITO

ESPOSITO

R^ R^ R^ R^ R^

Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE

wwwe
Registrace: 5/2009

To Tomik535

Tohle je ovšem řešení, na které naši obvzvláště vypečení provideři čekají. HUMAX 5000 jsem kupoval v době, kdy neexistovalo žádné Skylink ready nebo CS link ready. Jde o princip - HUMAX 5000 nebyl prezentován jako šunka, rovněž modul jsem kupoval v kamenném specializovaném obchodě. Takže jakákoliv má další investice po dvou letech provozu je investicí do vyčůranosti operátorů, resp. výrobců a prodejců sat. techniky.

ESPOSITO

před psaním zkontrolovat, zda máte vypnutý CAPS LOCK
a čo ten nadpis ?

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

Pak máš ještě možnost reklamovat u operátora kartu, že ti nefunguje v CW modulu(čímž jsi splnil podmínky jejího používání), protože si myslím, že jiné řešení zrovna neexistuje.
Pak dej vědět..

Tomik535

Od té doby, co přešly slovenské stanice na 11836 MHz mi u nich zlobí dekódování. TA3 nebo Patriot jdou v pořádku, ale JOJ, STV, Markíza funguje cca. půl minuty, pak obraz zamrzne, začne blikat Cryptoworks, Irdeto. Na jiném transpordéru to nedělá. Mám starou GITAL kartu a přijímač AB Cryptobox 150. Zkoušel jsem kartu v jiném přijímači a tam problém nebyl. Programy na 12565 MHz jdou v pořádku. Na AB-Foru se na tento problém už taky pár uživatelů stěžuje. Napsal jsem na CS Link a prozatím čekám na odpověď.

Podle pár opic se nemůže hodnotit celá ZOO

eukubus
Registrace: 1/2007

@Esposito

Máš na výber ako sa toho problemu zbavíš: nepozerajto,kup si nový HD príjmač,alebo ak chceš dám ti zadarmo Humax 5500+,Koscom SDC 3510 ak ti to pomôže..

Stupava8
Registrace: 11/2011

To eukubus

Taky jsem na CS link napsal, tak uvidíme.

ESPOSITO

Včea jsme se dívali na Slováky přes Astru do půl třetí, a neviděli jsme jednu hlášku. Bílá Skylink CW CW /03436.../DM500/11836.

I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší

Morous
Registrace: 1/2006

Jestli to nebude jako obvykle nastavením talíře.Tranďák má slabší signál než ten starý. Mě to dělá na teploměrech asi 7 procent, ale mám velkou parabolu, tak asi mám větší zálohu

Vu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2

jerry00
Registrace: 11/2009

Nastavením talíře to není. TA3 nebo Patriot fungují v pořádku.

Podle pár opic se nemůže hodnotit celá ZOO

eukubus
Registrace: 1/2007

RE: SLOVENSKÉ STANICE - Please check your SC P..

Nejenom na příjmačích Humax ale u i jiných s origo CW modulem, volají mně zákazníci i Kaon, AB CRYPTOBOX a jako dárek k novému roku - na programech ČT1,2,4 - na příjmačích EYCOS a Opticum se zabudovanou CW čtečkou !!! Tomik problém zlehčuje - není to problém jednoho uživatele ale několika tisíc uživatelů. S argumentem kup si modul nebo nový stroj u zákazníků těžko uspěju (a chápu je). U příjmačů s uni čtečkou problém nemám. Mno jestli tak dopadneme i u mašin s licencovaným Irdetem.......S takovým přístupem k zákazníkům to může Skylink a CSlink zabalit,

zolik645
Registrace: 7/2009

Právě naopak, vůbec to nezlehčuji, to samé dělá i Opticum 7500CW i Optibox Crypton právě na 12525. Oba "licencované" CW čtečky.
Ale v Opticu 7300 máš conax/uniplečku, s tím si můžeš stěžovat max. u svého lékárníka..

Text zeditoval moderátor Tomik535. Datum editace: 04.01.2012, 14:10.59

Tomik535

RE: SLOVENSKÉ STANICE - Please check your SC P..

Okamžitá výměna za skylink mepomůže - u frekvence 12525 mně mašiny zlobí i se skylinkem, se skylinkem zlobí všechny optica 7300 - pomohlo downgrade na starší soft. Jsem zvědav co ještě bude dál - znechuceným zákazníkům asi začnu montovat DVB-T. Ono nabízet UPC bude lepší - montoval jsem jich minimum ale tyto problémy jsem ale nikdy neměl.

zolik645
Registrace: 7/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra