Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

samovoľné natáčanie DiSEqC motora

Mám namontovanú zostavu ALMA T1000IR a motor DiSEqC OPTIBOX DM 2400. Pri vypnutom satelitnom prijímači v režime stand by, sa mi občas začne parabolická samovoľne natáčať do nejakej polohy aj viackrát za sebou v rôznych časových rozostupoch. Ak potom zapnem prijímač do používateľského režimu, tak parabola sa natočí na požadovanú družicu a vybratý program, a funguje bez problému. Ďakujem za rady.

Citron
Registrace: 7/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: samovoľné natáčanie DiSEqC motora

:))) v životě jsem o takové sestavě neslyšel to je koupeno v LÍdlu nebo Kauflandu??Výrobce je kdo??

koax
Registrace: 2/2008

To, ze si o takejto zostave vobec nepocul, neznamena ze nieje.
http://skylink.sk/web/structure/62.html

matov3
Registrace: 11/2007

problém bych viděl v přijímači. Ve stantby režimu leze něco do anteny, co tam být nemá. Změř výstup z přijímače. Nebo odzkoušej jiný přijímač, vyloučíš tím chybu jednoho komponentu sestavy.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba
Registrace: 3/2007

Toci porad na stejnou pozici? Pak bych to videl, ze je to nekde v menu nastaveno tak, aby tocil na vychozi druzici. Technisat to tak měl, ze vzdy tocil po vypnuti na 19e, aby mohl kontrolovat pripadny novy sw atd. Slo to vypnout.

zzz
Registrace: 1/2006

U jednoho zakaznika to u nového motoru optikum nebo optibox dělal golden.Vadný motor-uvolněný snímač pulzů uvnitř motoru.Po jeho dotažení vše ok...

Fanyn
Registrace: 11/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra