Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

VU+ zápisy na kartě

Kde v přijímači zjistím do kdy mám zápisy na kartě ? Do 31.12.2011 jsem měl zaplacen balíček Kombi a HBO. Program HBO už nejde , ale Kombi ano. Používám Scam 3.59 a VTi

Beavis
Registrace: 9/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: VU+ zápisy na kartě

typ karty si nenapísal, ak sa jedná o ICE, tak nainštaluj gbox, tam to uvidíš. zachytil som info, že ICE chodí už aj v najnovšom cccam, tak možno už aj tam by si to videl, ale nemám overené.

doky
Registrace: 1/2007

ano, ICE karty na CCcam 2.3.0 funguju. Prechadzaju aj zapisy.

nic nemam

loon
Registrace: 7/2007

oscam R^

AmikoAlien8900/GM Unibox 2

bigj
Registrace: 1/2009

Ano mám ICE. Teď nejsem u přijímače tak se nemůžu mrknout , ten gbox najdu v pluginech ?

Beavis

nešťáraj do toho

väčšinou to ide 2÷3 dni dlhšie než je zaplatené. V momente keď si necháš vypísať zápisy na karte tak ti to skončí.

Dagy2
Registrace: 11/2010

Dagy2

vtip tyzdna :laughing: :laughing: :laughing:

TBS5925 , Coolstream Zee2 , Dreambox 7020HD , WaveFrontier T90 , Gibertiny OP100 90E~50W

EnoSat
Registrace: 1/2006

@enosat

eee, takto to naozaj funguje. A zaujímavé je že ICE, kde by sa zápisy mali obnovovať každý deň.
Napriek tomu takmer každé predplatné ide 2÷3 dni dlhšie. V momente keď dáš zobraziť zápisy tak je ende.
Urob ako chceš, ale 2 dni každé predplatné znamená mesiac za rok zadarmo bez toho aby som platil celý rok naraz. :8)

Dagy2
Registrace: 11/2010

Zapisy sa posielaju v EMM streame , a ten prijmac prijma permanentne - vypis opravneni s tym nic nema , je to len ziskana informacia z karty. Zalezi len na SW prijmaca ako ma rieseny pristup k signalu v stave Standby. Dekodovanie zase zabezpecuje ECM stream.

TBS5925 , Coolstream Zee2 , Dreambox 7020HD , WaveFrontier T90 , Gibertiny OP100 90E~50W

EnoSat
Registrace: 1/2006

No je divný , že HBO mi ukončili přesně v den kdy mělo končit. Zatím se mi nikdy nestalo , že by mi balíček běžel dýl než na jak dlouho byl zaplacenej. Větší štěstí maj rodiče , zaplatili si balíček na měsíc a už jim běží rok :O

Beavis

Ja na svojom VU+ Uno pouzivam Oscam a potrebne zapisy su ozaj jednoducho zrozumintelne a vzdy k nahliadnutiu.

Snad nasledujuce snimky napovedia viac. Kedze sa vsak jedna o prilis citlive udaje, dovolil som si dost cenzurovat....(aj dolnu cast prveho snimku, kde je toho dost vidno, preto iba biela plocha)
Tato verzia je "VIP", takze sa k nej nebudem vyjadrovat a uvadzam ju iba na vzdelavacie ucely, kedze tento server by mal sluzit na budovanie novych vedomosti a skusenosti! Oscam je stale ale Oscam i v tej public verzii...

Celkovy nahlad na web rozhranie Oscamu: http://imageshack.us/f/214/91556510.png/

Sky Uk Karta: http://imageshack.us/f/80/48610094.png/

Domaca platforma: http://imageshack.us/f/214/74083515.png/

----------------------------------------------------------------------------------
Be independent and your TV screen will never be the same.

Be independent and your TV screen will never be the same.

sato
Registrace: 2/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra