Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Nemožná komunikácia so SkyLinkom

Tak neviem či som blondína a niečo som nepostrehol,ale chodia prihlasovacie heslá po registrácii ešte stále naspeť mailom.Pretože už som známym registroval kopu kariet a heslá vždy prišli do pár hodín.Teraz už 2 týźdne čakám na heslá dvakrát som písal do Skylinku dnes som sa tam naivne 7 krát pokúšal dovolať a po prevolaní x minút som počúval len ten príjemný hlas,že všetko a všetci sú obsadení a tí voľní sú asi práve na wc alebo kde.Nedovolal som sa..Komunikácia nula bodov a prachy za telefón v ťahu.Ako dlho trvá kým odpíšu na email.Mesiac dva pol roka?Aké máte skúsenosti?Takže aj touto cestou Vás žiadam 21.12.2011 som registroval karty.Tak ak to tu niekto číta prosím pošlite mi tie heslá,aby bolo v prípade nutnosti možné reštartovať kartu..Ďakujem.

igor74
Registrace: 2/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Nemožná komunikácia so SkyLinkom

Ja neviem,čo a ako si registroval,ale mne zatiaľ vždy prišlo heslo.Naposledy som skylink kartu registroval 27.12. a všetko bolo ok.

Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.

letas
Registrace: 5/2007

Po spojeni platforiem nezostane kamen na kameni. Situacia sa zacne ustalovat asi o pol roka.

tophunter
Registrace: 4/2010

dnes som volal na zakaznicke cislo a po 6 minutach som a dovolal. hesla a mena chodia za chvilu po registracii!

satan
Registrace: 1/2006

Chyba bude v e-mail adrese, asi špatně zadaná (chybí písmenko?, blondýna? ...).
Karty nyní registruju téměř každý den, žádný problém, hesla jsou za pár minut v e-mailu.
Pokud jde o telefonování do Skylinku, vždy jsem se dovolal na zákaznickou linku, jen je potřeba občas vyčkat tak 2-5 minut. Skylink oproti CSLinku nepoužívá placené číslo, tak nevím o co komu jde, že ty 3 minuty nepočká. Opět, že by blondýna, nebo nervák?

Zip

Pred hodinou som regitroval daľšiu kartu a heslá zatiaľ neprišli.

igor74

Heslá

No veru ani mne v poslednom čase vôbec nechodia a bratovi tak isto neprišlo nič, predtým to fungovalo bez problémov.

Tv Panasonic 40DS400E, sat 120cm,motor 75e-27w,napevno 36e, 23e, 19e, 1w, 30w,prijímače Golden media 9080, Openbox s3ci, Cryptobox 650, na pamiatku môj prvý Openbox 810.

romannitra
Registrace: 2/2006

NJ,tak hľadaj chybu niekde u seba.

letas

Tak asi nebudem jediná blondína.Aspoň že tak. :)))

igor74

Kontaktuj Skylink e-mailem, napiš č. karty a další údaje, oni se ozvou.
Pokud mají chybu, třeba na e-mail serveru pro SK, tak je potřeba jim to oznámit.

Zip

Veď som im písal už dva krát.Raz som sa pokúsil cez kolónku "zabudnuté heslo" aj keď nebolo zabudnuté ale nedodané.10 dní žiadna odpoveď.Veď som to hore písal.

igor74

Mě to připadá, že máš Skylink zařazený mezi spamery, proto Ti od nich nic nechodí. E-mail který s nima používáš máš funkční s někým jiným?

Zip

whitelist

skontroluj si Junk(/spam) folder,
resp ako ti postova schranka (email sluzba) zpracuje junk maily; z prevencie je dobre potom dat email adresu skylinku
(mozno aj celu @skylink.cz /.sk domenu) do whitelistu

krikri
Registrace: 3/2010

No zajtra sa nato pozriem.Štyri roky v pohode a teraz by sa to doxxbkalo.No neviem.každopádne dík za rady.

igor74

Moje zkušenost je výborná komunikace, tedy až po spojení, to si člověk musí vytrpět, než ho spojí. Pak šlo ale vše jak po drátku. Přeregistrovával jsem 4 karty, do 3 dnů bylo vše hotovo i s novými konty. Je to asi půl roku, co jsem přeregistroval 1 samotnou kartu z majitele na majitele a to jen po Emailu, přiložil jsem oscanovanou žádost, napsal všechny náležitosti a za tři dny bylo hotovo k mé plné spokojenosti. Takže mé zkušenosti - jen ty nejlepší. R^

DM920 UHD, DMTwo UHD, Panasonic TX-55MZ2000E - ORF - ČT karta

Kibicak
Registrace: 8/2010

RE : igor74

Musím ti dát za pravdu , v případě těch zapomenutých hesel to skutečně nechodí - vím aspoň o 5 lidech Rv

djpablocz
Registrace: 8/2007

podobna skusenost

den pred vianocami mi prestal ist karta. samozrejme vecer, kde na ich linke uz nikto nie je a prihlasit sa mi nedalo, lebo mam vraj zle prihlasovacie meno alebo heslo.. takze cely vecer tma. rano som sa tam asi po desiatich minutach cakania dovolal a poziadal spojovatelku, aby mi poslala aktivacne kluce.. jedine co ju zaujimalo bolo aky mam pristroj. Ci ich certifikovanmy. Ked som jej povedal, ze to ju nemusi zaujimat a nemienim si kupovat ich pristroj, lebo moj ma cw citacku a aby mi len ako platiacemu zakaznikovi poslala kody tak mi oznamila, ze pre nich nie som platiaci zakaznik, lebo som si "iba kupil kartu" a nemam ziadnu navyse sluzbu. potom mi povedala aby som nechal pristroj na stv 1 a sekla mi telefonom. nabehlo mi vsetko okamzite.. takze pani pozor.. kupite si kartu za ktoru zaplatite a nezaujimate ich. to je super podnikanie. Rv

jdodo11
Registrace: 2/2009

ked davas email nedavaj www. ale hned janko@....

Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE

wwwe
Registrace: 5/2009

Dnes som registroval a heslo došlo.

letas

Mě se u několika karet Skylink přepsal zadaný mail na nesprávný a proto mi nefungovala žádost o zaslání zapomenutého hesla, nešlo se přihlásit do registračních údajů přes původně zadaný mail.

sirda
Registrace: 11/2006

Včera jsem řešil stejnou stížnost a pán svůj email ani nezadal při registraci...pak může čekat i 2 měsíce a stejně nic nedojde

TDHenry
Registrace: 3/2010

Dneska se mi objevil stejný problém, žádné maily po registraci karty nedošly ani po dvou hodinách. Dříve chodily vždy do 5 minut. Mail zadaný správně, mám ho vytištěný s ostatními registračními údaji.

sirda

Beru zpět předchozí příspěvek. Než jsem ho dopsal tak všechny maily od skylinku došly,ale trvalo jim to mnohem déle než obvykle. asi je to tím dnešním datumem.

sirda

Poslední dobou je to normální, už nechodí hned.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

teraz som registroval kartu pre suseda a ihned prisli emaily

Vu+ Solo 4K, Dreambox DM7020HD, Philips 65PUS7600

Sanzi
Registrace: 9/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra