![]() |
|
Golden 870GiXp záloha datVčera jsem zálohoval do PC přes flasch data z přístroje.Dělám to když jsou nějaké změny.V loni bez problémů a v tomto roce nemohu v programu otevřít v PC.Hlásí chybovou hlášku.Z Goldena mám tuto hlášku:Indata(02Jan2012)0006.dat Program: STBManager 26 V Golednu je OK z STB do USB a z USB do STB Možná bude vadná Flasch,v nejhorším ztáhnu kabalem. Zkoušel toto letos někdo zálohovat? |
Ji.sat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 804 |
![]() |
|
RE: Golden 870GiXp záloha datAhoj. Ja delam upgrady na setřízení programů při každé změně. Pokud jde o nahraní přes PC tak použivam STB 1.9.4 Všechno mi jede v pohodě. A ukladam si to na web i pro ostatní. www.pigi.jex.cz |
jindraa
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 163 |
![]() |
|
RE: Golden 870GiXp záloha datZměnil jsem pár SW,nic.Lońský rok to otevře.Byl jsem za sousedem stáhl data a šlo to otevřít.Zkusil jsem data stáhnout přes kabel a taky hláška chybová.Tak to asi bude v přijímači,ale do továrka se mi to moc dávat nechce.ještě vyzkouším ten Tvůj tip.Děkuji. |
Ji.sat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 804 |
![]() |
|
RE: Golden 870GiXp záloha datNo zkus to. Ale myslím si že by sis měl přehrát sw. Že to bude asi v přijímači. SW najdeš take na mých strankach. Kdyžtak si muzeme psat pres email. napis mi xpeed76@seznam.cz |
jindraa
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 163 |
![]() |
|
![]() |