, sekce: DVB-S přijímače |
|
HD príjmač s 2 tunermiViete mi poradiť nejaký HD príjmač s 2 tunermi,PVR a najlepšie keby mu stačila len 1 karta.Ďakujem za každú radu. |
midke
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 55 |
|
|
RE: HD príjmač s 2 tunermiargus vip2skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
|
|
RE: HD príjmač s 2 tunermiStačí mu len jedna karta, alebo musí isť na každý tuner zvlášť? |
midke
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 55 |
|
|
RE: HD príjmač s 2 tunermistaci mu jedna karta..inac by som ti to sem nepisalskylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
|
|
RE: HD príjmač s 2 tunermiale co bude ked zapnu surflock netusi ani srnka...tak toto co ti pisem plati k 3.1.2012 :laughing:skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
|
|
RE: HD príjmač s 2 tunermi4.1.2012 to snad bude platit taky :))) :laughing:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
|
|
RE: HD príjmač s 2 tunermidovtedy je este daleko..musime najma dožiť... :laughing:skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
|
|
RE : HD dvoutunermohu doporučit IPBOX 99HD PLUS - stačí mu jedna karta a ještě zbyde i pro sousedy :-) |
djpablocz
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 103 |
|
|
RE: HD príjmač s 2 tunermino tak IPbox 99 bych teda nechtěl, měl jsem 9900 a jsem rád že je pryč. Ono to má svůj důvod, že se proti jiným linuxovým 2 tunerákům prodává za poloviční cenu. :)))Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
|
|
RE: HD príjmač s 2 tunermiVu+Duo a dokonca ani kartu nepotrebuješ, ak nechceš. inak mu stačí jedna, daj ICE, nahrávky nekódované, môžeš pozerať aj na PC - stream po LAN, ovládanie cez web, nahrávanie filmu spustíš keď si zabudol aj na dovolenke z mobilu s internetom, prepneš manželke telenovelu na niečo rozumné, alebo jej to vypneš úplne, keď sedíš s kamarátmi na pive :laughing: |
doky
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 574 |
|
|
RE: HD príjmač s 2 tunermi:laughing: :laughing: :laughing:skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
|
|
RE: HD príjmač s 2 tunermidokytak toto by sa mi zislo...zena pri tom presedi cely den..a ja len calujem faktury za elektrinu a vykon ziaden :laughing: skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
|
|
@tulentak investuj 340€ a môžeš začať šetriť na tej elektrine a nahromadený výkon tiež rozumne využi :))) |
doky
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 574 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|