![]() |
|
Arte HD na Hotbirdu s omezenym pokrytim?Taky mate na 13E na transponderu s programem Arte HD vyrazne slabsi signal, nez na cemkoliv co se nachazi na tehle pozici?11681/H - 27500 - 3/4 - DVB-S2 Podle me to neni zadna novinka. Myslim, ze k tomu doslo uz pred mesici, nejakou dobu potom co tahle stanice definitivne prestala kodovat. Vysila totiz v HD obcas i pomerne atraktivni filmy (dneska napriklad Apollo 13) a vysila je narozdil od nemecke verze v puvodnim zneni. Tedy s dostupnou originalni stopou. Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 75 | |
![]() |
|
RE: Arte HD na Hotbirdu s omezenym pokrytim?jsou to (nevhodné slovo)i normalne, s nima se neda lidsky diskutovat. z kazdyho tematu ktery zalozim je flame. pry "zalep si kabel" (nevhodné slovo). "kup si poradny - lnb, parabolu, prijimac"Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
Arte HD na Hotbirdu s omezenym pokrytim?Ahoj Vorti,tu je zopar snimkov zo 60 cm anteny. Stred je na 13*E. Arte Hd ide uplne bezchybne a bez jedineho vypadku. O trsoku slabsi signal ako na kmitocte 12597 V, ktory sa mne zda na na danej pozicii ako najslabsi. 11681 V : http://imageshack.us/f/4/11681hsatfinder.jpg/ 12597 V : http://imageshack.us/f/827/12597vsatfinder.jpg/ Service Scan: http://imageshack.us/photo/my-images/850/servicescan.jpg/ Arte HD : http://imageshack.us/f/713/artehd.jpg/ Audio na Arte HD : http://imageshack.us/f/109/audiox.jpg/ Skontroluj si cez den system, pretoze ti tam nieco zblblo. Ked mne to tu ide na serbel, tak tebe to tiez musi ist minimlane tak ako mne.... Pritom tu mierne poprchava, cize signal mam na "tahometroch" o nieco slabsi. ---------------------------------------------------------------------------------- Be independent and your TV screen will never be the same. Be independent and your TV screen will never be the same.
|
sato
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 198 |
![]() |
|
RE: Arte HD na Hotbirdu s omezenym pokrytim?to spis potvrzuje to co jsem psal, protoze jestli je ten transponder nejslabsi na 13E, tak to by tak odpovidalo. kdyz mas multifeed s rozdilem 15 stupnu, tak ti to udela z ty 150-tky skutecne 60-tku. takhle to proste v praxi vypada. "zalep si kabel" :laughing:Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
Arte HD na Hotbirdu s omezenym pokrytim?"trsoku slabsi signal ako na kmitocte 12597 V, ktory sa mne zda na na danej pozicii ako najslabsi."Ten kmitocet 12597 V sa mi doteraz zdal ako najslabsi, kedze Arte HD som akosi do dnesneho dna ignoroval.... A prave na dany kmitocet (12597 V) som si aj tu 60 cm nastavoval. R^ Mozno sa ti pohlo iba lnb na multifeede pocas vetra, popripade nieco s Fkom.. Mala letma kontrola systemu za denneho svetla a hned vies na com si. ---------------------------------------------------------------------------------- Be independent and your TV screen will never be the same. Be independent and your TV screen will never be the same.
|
sato
![]() |
|
furtíkuzalep si co chcešalfík to popsal přesně nadhlet je to co Ti chybí PŘÍNOSE Rv |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: Arte HD na Hotbirdu s omezenym pokrytim?takze podle tebe neni pravda, ze kdyz mas multifeed s rozdilem 15 stupnu, tak ve vysledku mas z paraboly 150 spis parabolu 50? tak uz vubec neni o cem diskutovat. takova diskuze by nikam nevedlaVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Arte HD na Hotbirdu s omezenym pokrytim?no vidíš vortimonde, sato reaguje slušně, vstřícně a přitom technicky věcně. ne každý ti poděkuje za info, lidi to dnes moc neumějí, někteří ale ano, někdo tě může nasejřit nebo to dělat trvale, je to syndrom jejich psýchy, ale když se proto odsud vytratíš, což samozřejmě neuděláš!, budeme tě postrádat a fórum zase ztratí něco ze svýho charakteru. |
knawi
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 2 411 |
![]() |
|
RE: Arte HD na Hotbirdu s omezenym pokrytim?potvrdzujem pokles signálu je jednoznačný oproti iným tp. |
fsat
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 738 |
![]() |
|
pokud mluvíš se mnoutak mi chybí oslovení!a ačkoliv jsem o relativním rozměru paraboly vzhledem k posici LNB vůči ohnisku nediskutoval tak souhlasím že to nikam nevede. ale ubíráš 50ka nebo 60ka ??? |
tonek
![]() |
|
Arte HD na Hotbirdu s omezenym pokrytim?Momentalne sa trosku pocasie umudrilo, tak to je asi maximum signalu co z toho 60 cm serbla dostanem za normal pocasia.http://imageshack.us/f/809/screenshotddx.jpg/ ---------------------------------------------------------------------------------- Be independent and your TV screen will never be the same. Be independent and your TV screen will never be the same.
|
sato
![]() |
|
RE: Arte HD na Hotbirdu s omezenym pokrytim?urcite je slabsi, ja mam 80cm so stredom 23 a u dvb-s2 to musi byt preciznejsie nastelovaneeste ze je alternativa 19,2e 11362h |
matho
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 925 |
![]() |
|
RE: Arte HD na Hotbirdu s omezenym pokrytim?nejslabsi na 13E. jak uz tady mnohokrat nekdo potvrdil.nechapu proc se o tom musim hadat na dvacet stranek s partou omezencu. fakt nechapu Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Arte HD na Hotbirdu s omezenym pokrytim?@fsat: ale na čem a za jakých podmínek? kdyby vortimond rejdil po orbitu se 120kou na motoru jako před pár lety a nechtěl jít dál(!?)montáží multifeedu, tak s tou frekvencí problémy nemá. Dnes sem dal informaci, že se spíš z distribučních, provozních nebo jakých důvodů snížila úroveň signálu. A naše reakce, zvláště některých vtipných, se ho dotkly, klacka jednoho citlivýho. vortimonde bav se a nenech se otrávit! |
knawi
![]() |
|
RE: Arte HD na Hotbirdu s omezenym pokrytim?ne. me uz to proste nebavi, chapes. nemusi se kazda blbost tahnout na dvacet stranek A NEBO jako alternativa skoncit tim, ze ja jsem (nevhodné slovo)Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Arte HD na Hotbirdu s omezenym pokrytim?tak teraz premyslam ak vortimu pri 150 urobi 60 u multifeedu, tak kolko urobi pri mojej 80? ... chlopi ja chytam na 20 a bez vypadkov :)))Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
RE: Arte HD na Hotbirdu s omezenym pokrytim?knawi: Toroid 90-ka 23.5E,19.2E,13E,1W. :8) |
fsat
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 738 |
![]() |
|
RE: Arte HD na Hotbirdu s omezenym pokrytim?ses satelitni DEBlL a pevne doufam, ze me za to vyhodis na blacklist. ani dvoumetrova parabola nefunguje pro multifeed stejne dobre jako blba T90, ktera je na to stavena. na velikosti zase tak moc nezaleziVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Arte HD na Hotbirdu s omezenym pokrytim?Tak jsem to kvúli Tobě Vorti prubnul-parabola noname 80cm,střed na 23,5, na 13E šilhám,lnb obyčejný ca. 0,3, je tam nepatrný pokles síly i kvality (jen co ukážou teploměry na 9500 ve srovnání s HBO HD na 10796/V/27500 ), ale nic co by bránilo pohodlnýmu koukání. |
decmen
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 1 854 |
![]() |
|
RE: Arte HD na Hotbirdu s omezenym pokrytim?vortimonde - nezlob se na mne ale kolikrat ses s gustem do podobnych debat kdy se rozmelnuje tema a nadava se tazateli zapojil sam - a ted ti to najednou vadi protoze se to dotklo tebou zalozeneho tematu..? je to tady proste bezne, bohuzel, nedelej z toho zase aferu.Jinak po tom co jsem si tu precet jsem myslel ze ARTE HD na 13e ani nenaladim ale na mem multifeedu svete div se - slaba 80ka se stredem na 23 uplne v pohode i kdyz je o neco slabsi (bohuzel nemam moc presnou indikaci). Multifeed je o presnosti a trpelivosti, na tve 150ce tim tuplem, ale urcite ti 15 st. od stredu neudela ze 150ky 60ku !! - nastav si to poradne a necerti se ;) |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
![]() |
|
furtiku !že si BURAN všichni vímetu první větu jsi si mohl odpustit! ta druhá je pravda! ta třetí je rukavice do další diskuse? |
tonek
![]() |
|
RE: Arte HD na Hotbirdu s omezenym pokrytim?vortimond: nemam dovod ta vyhadzovat, kludne si na moju adresu ponadavaj, bohuzial urazit ma na internete nedokaze nik :laughing:ty mas toroidku? ... to som nevedel, a ako sa chova parabola, snad zalezi aka ze? nie je 150 ako 150 :8) nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
RE: Arte HD na Hotbirdu s omezenym pokrytim?ja nejsem zadnej buran z kozojed. ze zdejsim abonentum pay-serveru moje prispevky k nicemu nejsou, to vubec neznamena, ze nejsou ve vetsine kvalitni. a nejenom ty satelitni prispevkyVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
9*E - 12034 a 12074 V aka minimum antena"akze podle tebe neni pravda, ze kdyz mas multifeed s rozdilem 15 stupnu, tak ve vysledku mas z paraboly 150 spis parabolu 50? tak uz vubec neni o cem diskutovat. takova diskuze by nikam nevedla"Ja mam na svojej 60 cm nasledovne saty: 28*E 23*E 13*E-stred a 5*E. Cize dovolil by som si nesuhlasit az z tak s tym poklesom plochy. Na tej mojej by som to prijimal ako na 10 cm, co je uplna blbost... Pritom na kazdej z druzic mi idu kmitocty ktore potrebujem v ramci normalneho pocasia a mojej lokacii, kedze som docasne mimo SK. P.S.: na akej minimlanej velkosti sa vam dari zachytit 9*E kmitocty: DVB S2: 12034 V 27500, 3/4, 8PSK DVB S2: 12074 V 27500, 3/4, 8PSK Dal som na to 60 cm antenu a na danych kmitoctoch ani tuk. Na meraku to vykazuje oproti ostatnym o 5dBuV nizsiu uroven signalu ako na kmitoctoch dookola. Ide mi len na aku najmensiu antenu to ide bez rozpadu signalu. ---------------------------------------------------------------------------------- Be independent and your TV screen will never be the same. Be independent and your TV screen will never be the same.
|
sato
![]() |
|
RE: Arte HD na Hotbirdu s omezenym pokrytim?Jo, máš recht. Když tě to nebaví NEBO uráží, tak toho tady nech. Ale jednak to bude škoda, jednak nevím, jestli to vydržíš. Taky jsem se kousnul poté, co mě tady jeden mládenec poučil, za jakých podmínek se tu nemůžu vyžvejknout, a pokusil se po banu v září už nepřihlašovat. Přesto jsem to nevydržel, v souvislosti se smrtí VH a dnes znovu. A to jsem já, tady naprosto zbytečná figura. U tebe je to diametrálně odlišný a to víš a cítíš velmi dobře, nebudeme se šířit. Podle mně bys měl zachovat svůj styl, který má za účel přinášet informace, pro někoho zajímavé, pro jiné, z mně nepochopitelných důvodů, nezajímavé nebo provokativní a nenechat se otrávit, tím méně se trápit. Merde! Uvědom si, kde jsi ty a kde jsou oni. Ahoj! |
knawi
![]() |
|
satovidíš to špatněvem 60ku offset a 60ku středovou a pak napiš ??? ahoj T |
tonek
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 75 | |
![]() |
|
![]() |