Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink samovolny restart CI modulu

Caute, uz od pocatku, co jsem si poridil Skylink se mi obcas stava (tak 2x, 3x do tydne), ze se z niceho nic pri koukani na cokoliv objevi hlaska Zakodovany signal a televize ztrati kontakt s CI modulem (pouzivam modul Neotion). Tak po minute se objevi hlaska, ze autentikace s modulem byla uspesna a vse zase zacne fungovat, nicmene je to dost otravne. Stava se to nekomu? Muze to byt blbym modulem? Blbym prijimacem (pouzivam TV Samsung s integrovanym DVB-S2 tunerem).

Mikek
Registrace: 7/2011
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Skylink samovolny restart CI modulu

Je tam poslední firmware?
Zkus dát na STV a pak OTA. Takto jsem jeden minulý týden rozchodil a zatím drží.
Pokud najde nový, bude jej stahovat cca 20 minut!

Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)

Delta1
Registrace: 6/2007

Hmm, tak posledni firmware tam neni, zkusim ho upgradnout a uvidim, zda dojde ke zlepseni.

Mikek

No s týmto modulom boli len a len problémy.Mal som chvalabohu iba jeden a aj ten som po čase vyreklamoval za SMIT,lebo aj po najnovššom firmware nepracoval korektne.Dokonca sa musel TV prijimač vypnúť a znova zapnúť,aby sa zobudil.

Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.

letas
Registrace: 5/2007

Nechápu, proč nefunkčnost modulu spojujete se Skylink. Ano, je to modul Neotion Skylink ready, ale ta certifikace je pro spolupráci modulu a karet Irdeto nebo ICE. Certifikace nesouvisí s tím, jestli modul bude fungovat v tom kterém přístroji.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

nevhodný modul, v nevhodném přijímači. Ty dvě věci nepasují dohromady.

DM920 UHD, DMTwo UHD, Panasonic TX-55MZ2000E - ORF - ČT karta

Kibicak
Registrace: 8/2010

Mě se taky stáva s timto modulem že se občas při spuštění přijímače neinicializuje tak musim vypnou a zase zapnout přijímač

FUBA DAA 850 28.2E, 23.5E, 19,2E, 13E | VU+ SOLO 4K, VU+ ZERO, Sky+ HD Amstrad DRX890 | Sky UK, SkyLink

killors
Registrace: 3/2007

A nestačilo by někde v menu přijímače najít volbu "Reset CI modulu" místo vypnutí a opětovného zapnutí přijímače?

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

Hmm po upgradu firmware je situace stejna. Chapu tedy spravne, ze s tim druhym nabizenym modulem Smit jsou zkusenosti lepsi?

Mikek

Tento modul robil problémy snáď vo všetkom,lepšie povedané vo všetkých prijimačoch,alebo TV,ktoré som mal poruke,nehľadiac,aký tam bol soft.Smit,práve naopak,všade ok.

Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.

letas
Registrace: 5/2007

Neuviedol si presný typ TV , ale so Smitom na Samsungu velmi pravdepodobne nepochodíš !!
Mascom s problémami , jediná šanca je Neotion. :(( S IR01 pochopitelne.

T90 23E-9E, Gib100 1W+5W, Gib100 rotor,Octagon SF 8008, Technisat Digitradio 143v3-Iskra DAB VF-16 Log

P 222
Registrace: 1/2006

Typ TV je UE46D6750

Mikek

O vikendu jsem laboroval se Smart TV Samsung UE40D6530:
cerveny Eurocam ktery mi jinak s ICE funguje skoro vsude v Samsungu bohuzel nedekoduje vubec TP 8PSK pilot ON, ICE v modulu Mascom v.1.23 vcelku OK ale popisovany problem s obcasnym zakodovanim a nutnym resetem modulu jsem taky zaznamenal. Navic pri prvnim prepnuti na dany program trva prepnuti dele, opetovne pak jiz rychlejsi... Na netu nekteri tvrdi ze prave s Mascomem/ICE v rezimu CW Samsung6530 funguje bez problemu, jini hlasi problemy... pak si vyber...???? S tim SMITem nevim

lance
Registrace: 10/2008

Já mám s tímto modulem úplně stejné problémy. Přijímač Dreamsky DSR-9300.

Jorza
Registrace: 11/2008

Irdeto Smit Secure plus,karta ICE,Samsung UE40D7000-----OK R^

Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix

Antoš
Registrace: 8/2007

jaká máte s panasonikem a modulem zkušenosti
1.Mascon FW 1.23 ( já mám někdy hlášky ZAKODOVANO , ale po 3 vt vše OK ostatní taky OK . ) Při FW 1.20 bylo vše OK bez hlášek a proto se k němu znovu vracím.

2 SMiT Irdeto READY ten nový . Jak to chodí v panasonicách má někdo praxi a co nahrávání ? Má vliv nový FW verze 4.2.4.4 u panasonicu nebo to je jen změna například nahrávání u TechniSat Digit ISIO S1 ?

Pro joscer
Prosím pak mi vysvětlete / Satelitní operátor Skylink uvolnil nový software verze 4.2.4.4 /
Skoro za všem je Skylink !!!!!Tak neříkejte , že nefunkčnost modulu za to Skylink nemůže.

https://www.parabola.cz/clanky/4523/dulezita-aktualizace-softwaru-pro-dekodovaci-moduly-smit-irdeto/

standa111
Registrace: 11/2009

Ano skylink ten software dal na satelit, ale ten software napsal nekdo z firmy SMiT.

koudelka
Registrace: 4/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra