Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

SkyLink a zase ta výměna

Nechci to dávat do jiné diskuze, protože:
Situace: předevčírem jsem zaregistrovat novou Ice výměna(600kč bonus+ jsem si doplatil 500) ,že si objednám Total, což bych musel do 15.1/2012,. Ale dnes akci prodloužil.Mám tam tedy 1100 a teď nevím do kdy ten bonus musím probendit. Jestli do toho 15.1 a jestli jen těch 600, nebo jestli se na to vztahuje akce PRODLOUŽENÍ až do dubna.A předem "děkuji "za rady, že si mám zavolat na Skylinku.Tam jsem již byl, dokonce se i dovolal, ale NEVÍ. Alespoň na sto procent!!!!

Vu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2

jerry00
Registrace: 11/2009
Odpověď v diskusním vlákně

ještě PS

Jde mi o to, že to teď nepotřebuju, bo mám v souběhu ještě jednu ice global free a čumět na dvě televize abych si za své prašule užil opravdu nemusím :)))

jerry00

RE: SkyLink a zase ta výměna

Jen dotaz: A kdyby tu akci neprodloužili, tak bys dělal co?

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

To je snad jedno, ale když to prodloužily tak bych rád věděl na čem jsem.Kartu jsem registroval včera(nutno do 5.1), kdyby to dali vědět včera tak bych počkal až na vypršení global free.

jerry00

No ale 5.1. je až zítra, takže kdybys počkal, o akci by ses dozvěděl.
Neber to tak, že ti ten bonus do 30.4. nepřeji. Ale vem si, že někdo registroval třeba před dvěma dny, nekdo před třemi dny. Do jakého datumu zpět by měl Skylink jít a převést nevyčerpané bonusy s platností jen do 15.1. na platnost do 30.4.?

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

Já mám taky výměnu v global free (ještě do konce týdne), ale já to vyčkávání vydržel, neb jsem tušil, že to opět protáhnou... ;)
Jinak osobně bych řekl, že termín vyčerpání by měl platit ten nový, tedy pozdější...

.................

kaspi
Registrace: 1/2006

Tady jde jen o to, jak to vlastně je. Slečna brigádnice mi řekla, že asi jo, že to nemusím vyplácat hned,když je to prodloužené.Ale byla přesvědčivá jako já před odvodní komisí.Radši ať si zavolám na oddělení plateb , ale tam sem se neprocpal. Takže sem asi chodí prodejci, kteří mají aktivační weby, tak jsem myslel, jestli někdo nemá relevantní informace. ještě jsem zkusil poslat dotaz mailem, ale z mé zkušenosti mi do 15.1 odpověď asi nedorazí :)

jerry00

bonus na predplatne predlzeny do 30.6.2012

MARO
Registrace: 4/2011

Definitivní pravda

Takže se Skylink ozval a je to tak, že bohužel se pro mě prodloužení nekoná. Těch 600 musím využít do toho 15.1. Ale mám možnost se do 151 rozhodnout, a aby mi to nepropadlo, tak se s nimi mohu dohodnout na tom,že si toho 15 zaplatím, ale mohu si vybrat od kdy to budu chtít aktivovat, třeba až od února, nebo v březnu. :O

jerry00

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra