Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

Skytec HD 110 IR

Neví někdo kdo dováží do SR/ČR tento přijímač ?
Nikde jsem k němu nenašel žádnou podporu. Jak to pak s ním bude ? Je shodný s HD Boxem 8000.

Sony 42W650

broze
Registrace: 10/2010
Odpověď v diskusním vlákně

@broze

Dováža to jedna slovenská firma, ktorá sídli v Bratislave. myslím, že sa volá SORTEC ELEKTRONIC.

Vu+ Ultimo, Open ATV 5.3, 2x DVB-S2, 1x DVB-T; multifeed 23,5E+19,2E+16,0E+13,0E + motor SG-2100: 75E - 30W, parabola Fuba 100Al, 2x LNB Inverto, 1x LNB Alps; 1x LNB GT-SAT.

DJYEMI
Registrace: 3/2008

RE: Skytec

u nás v ČR můžeš koupit v Omku ;) Podle informací na webu mají skladem..

jerik
Registrace: 8/2009

skytec

JJ. ale co do něj budu ládovat ? A kdo mě poradí?
Má totiž lepší DO než HDX.

Sony 42W650

broze

RE: Skytec HD 110 IR

Nemal som možnosť si to otestovať sám, ale myslím, že na to ešte nie sú pluginy v takej miere ako pri otvorenom linuxe.

Vu+ Ultimo, Open ATV 5.3, 2x DVB-S2, 1x DVB-T; multifeed 23,5E+19,2E+16,0E+13,0E + motor SG-2100: 75E - 30W, parabola Fuba 100Al, 2x LNB Inverto, 1x LNB Alps; 1x LNB GT-SAT.

DJYEMI
Registrace: 3/2008

broze

Ty nic nemáš a už tě zajímá co do něj budeš ládovat :-/ Víš že existují přijímače které nemusíš "ládovat"?Nechápu či nepochopím ty co si něco koupí -nekoupí a hned se zajímají o to tam "něco" naládovat aniž si třeba přečtou návod. :lookaround:

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33
Registrace: 5/2006

Právě proto, že ted´doma nic nemám, tak se ptám !
Čekám až někdo sdělí co vlastně umí nebo bude umět ten Skytec 110 a HD-Box 8000 s ird čtečkou. Jen obecná recenze mě nestačí. Z návodu toho moc nepřečtu. Stále nějak nevěřím, že půjde ird.čtečka a emu pluginem.

Sony 42W650

broze

mam ho

tenhle prijimac jsem koupil a jsem s nim spokojen. Se satelitni technikou jsem uplne zacatecnik, takze to teprve budu zapojovat k sitovemu disku (disk ci flash do USB funguje, to uz jsem zkusil).
Dovnitr jsem se zatim nehrabal, protoze moje linuxove znalosti nejsou moc velke a hlavne jsem zatim nenasel vlastne vubec zadnou stranku ktera by o tomhle prijimaci vubec neco rekla.
Kdyz budete chtit nejakou informaci, tak se budu snazit odpovedet.

osmera
Registrace: 7/2011

Balkán u nás vládne, Amiko- Maďarsko, Skytec-Bulharsko, Dacia- Rumunsko, kam to spějeme lidi.

RRabbit
Registrace: 12/2010

vyrob nejaky dobry prijimac, za dobru cenu, a budeme kupovat tvoje

mjamriska
Registrace: 4/2003

když čtu ty recenze na heurece ..

..tak bych se od něj držel dál.
http://satelitni-prijimace.heureka.cz/skytec-hd-110-ir/recenze/

lkfreak
Registrace: 9/2009

To: osmera: Muzes zjistit, jaky chipset je uvnitr pouzit? Dale by me zajimalo, jestli se zaznamy na ext. USB zarizeni ukladaji ve Full HD (pokud muzes vyzkouset) a v jakem formatu (stream?). Je tam i zminka o moznosti ulozeni na "sitove uloziste", je tim myslen treba NAS?

To: Ikfreak: Je to novinka a zrejme jeste neni odladeny firmware, treba se to casem zlepsi. Hledal jsem stranku s podporou primo u vyrobce (korejsky Fortis), ale marne. Nevi nekdo kde je?

Goore
Registrace: 1/2012

inac navod a plaginy som nasiel na tejto stranke
http://sortec.sk/index.php?lang=sk&akcie=no&type=&menu=&novinky=no&searchword=skytec&subcatopen=&vyrobca=&catid=112&sekid=&spos=0&view=2214

dream500
Registrace: 2/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra