![]() |
|
Ako prisiel Skylink o platiaceho zakaznikaTak pohar trpezlivosti pretiekol. Dalsie predplatne balika MULTI HD som uz neobjednal. Skylinku zrejme tych necelych 20 EUR mesacne chybat nebude, kedze si to sposobil sam tym, ze nedodrziava to, co slubi. Jedna sa o dorucenie ich magazinu. Za cele obdobie, co maju zasielat magazin platiacim zakaznikom, som ho nacas nedostal nikdy. Vzdy prisiel minimalne druhy az treti den platnosti TV programu. Vrchol drzosti bolo (ne)dorucenie predchadzajucich dvoch vydani. Prisli az takmer tyzden po zaciatku platnosti! Riesil som tento problem niekolkokrat s mnohymi pracovnikmi zakaznickeho servisu, dokonca som mailoval aj samotnemu p. Glisnikovi. No k naprave nedoslo. Vacsinou len skonstatovali, ze magazin mi bol odoslany a ze problem bude urcite v poste...Nevadi, najdem si ineho dodavatela TV signalu, ktoremu rad zaplatim za poskytovane sluzby a tlaceny program si rad kupim v stanku. |
xpirin
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 103 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 82 | |
![]() |
|
RE: Ako prisiel Skylink o platiaceho zakaznikaLen je skoda,ze to co sa stalo s pravdou v minulom desatroci to polozilo zopar idealistov novembra 89,tak ako aj Kryla rozdelenie statu a ine svinstva v tom case.A keby zil dnes tak ho polozi kopa inych veci.... :((Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Ako prisiel Skylink o platiaceho zakaznikavcera zomrel Skvorecky..jedna generacia bojovnikov proti totalite odchadza...len kto ich nahradi? zatial ako sa pozeram..nic..ticho po pešine...skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
RE: Ako prisiel Skylink o platiaceho zakaznikaNezda sa mi, ze by SK alebo CZ posta sposobila, ze magazin je pravidelne dorucovany s niekolkodnovym oneskorenim. Niekedy aj viac ako 10 dni oproti inym zakaznikom.Odoberam aj ine casopisy a tam problem nie je. Avsak na kazdej zasielke je vytlaceny datum podania a preto je mozne v pripade problemu ist na postu a niekoho tam zdrbat. V pripade Skylink magazinu toto mozne nie je, preto je tvrdim, ze je chyba na strane Skylinku. |
xpirin
![]() |
|
@liquereno teda skylink...karel kryl zije svojim odkazom dalej! pre mna je tu stale aj ked fyzicky odisiel cech so slovenskym obcianstvom...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
RE: Ako prisiel Skylink o platiaceho zakaznikachodíte aj pravidelne srávať? napíšte.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: Ako prisiel Skylink o platiaceho zakaznikaxpirin:Pokud nevím konkrétně o koho jde, tak to neumím vyřešit. Ale vím určitě, že nový magazín už pošta má k dispozici od včerejška |
TDHenry
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 536 |
![]() |
|
@tulenUz netreba bojovnikov teraz je ta onaa demokracia.Proti comu chces bojovat?Ved tento bordel kazdemu podvodnikovi vyhovuje.Pozri sa na nasich podnikatelov,skoro kazdy ma problem zo zakonom,taky bude bojovat proti comu alebo za co?Najviac potrebuju oni demokraciu aby mohli podvadzat.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
liquerepresne si to vystihol R^ , najhorsie na tom je to, ze sa to deje globalne nie len tu ;P |
mjamriska
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 713 |
![]() |
|
RE: Ako prisiel Skylink o platiaceho zakaznikaTDHenry:Dik za ochotu, ale momentalne uz nie som predplatitelom ziadneho balicka, takze ani necakam zaslanie magazinu. Inak, riesili to so mnou uz viaceri ludia z podpory, ale nic nevyriesili. Ale ak by sa to nejakym sposobom dalo, tak sa rad opat stanem predplatitelom MULTI HD. Vyhovuje mi skladba programov aj kvalita obrazu. Ale podmienkou je to spravne dorucovanie magazinu. |
xpirin
![]() |
|
@oneeeeedo Dražkoviec nechodim tarat a drystat, vsak na to si tam. avsak s.r.a.t pridem rad! pozdrav primatora!Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
@bohusTo je pekne len skutocnost je inde.Bohuzial lamalo sa to vtedy,ked znamych ludi z namesti zacali vytlacat ti co prisli z pozadia odnikadial.Cakali v teple ci pridu vodne dela alebo nie aked uz bolo jasne ze nie tak zacal odsun idealistov ktorí to riskovali na namestiach a verili,ze pride pravda a spravodlivost.Potom sa tvrdo zobudili a niektori co to nezniesli postupne umierali alebo odchadzali do zabudnutia. RvTento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Ako prisiel Skylink o platiaceho zakaznikaSi mal povedat ze chces citat a nie pozerat TV! |
villar
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 197 |
![]() |
|
RE: Ako prisiel Skylink o platiaceho zakaznikahttp://tv.skylink.cz/magazin-skylink-tv-2.html stáhněte si libovolné číslo a klídek... ;) :))Žádejme kvalitu, ne kvantitu.
|
PetrT
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 639 |
![]() |
|
RE: Ako prisiel Skylink o platiaceho zakaznikaliquereok s tym suhlasim. dobre teda nie bojovnikov ale taky hlas kriticky ako bol Krylov tu velmi chyba..on v tomto marazme a bordeli videl velmi analyticky presne co sa deje a vedel to aj pomenovat ludom otvaral oci..teraz tu taky hlas chyba..takze sa v tom topime a nevidime si na koniec nosa..toto nie je uz o cenzure ale o chaose informacii v ktorych sa nevyzna nikto nezasvateny skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
RE: Ako prisiel Skylink o platiaceho zakaznikaja som za vyše roka dostal všetky!!!,ani raz sa nestalo žeby som ho nenašiel v schránke,moja otázka:kde je u nás taká kvalitná(môj názor)ponuka HD programov s tv programom,problém bude asi niekde inde a nie v novinách |
pietrolam
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 447 |
![]() |
|
RE: Ako prisiel Skylink o platiaceho zakaznikaPetrT:naozaj dakujem za pomoc. Ty si urcite vzdialeny pribuzny Kristofa Kolumba... Ja si nechcem ziaden magazin odnikial stahovat a nechcem si ho ani pozerat v elektronickej podobe ani si ho doma tlacit. Chcem, resp. chcel som, ho dostavat postou ako platiaci zakaznik balika MULTI HD. Presne podla podmienok, ktore Skylink urcil. |
xpirin
![]() |
|
RE: Ako prisiel Skylink o platiaceho zakaznikaPetrTeste nam prezrad ako to ulozit napr do pdf..a nasledne stiahnut..lebo toto je mozne len listovat ...a tlac sa tiez neda korektne nastavit tlaci to nafigu velkost skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
RE: Ako prisiel Skylink o platiaceho zakaznikatak ten ich magazin ma nulovu hodnotu, neviem naco komu je. |
plesak
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 81 |
![]() |
|
@tulenAno suhlas.Dnes je to vysperkovane asi tak ze male klamstvo nie je klamstvo len si nepovedal celu pravdu.Tak vyzera aj cela spolocnost a este su tupci co povazuju za sikovnych ludi podvodnikov.No a ked v tomto duchu vychovavaju aj svoje deti tak tu bude spolocnost na pohladanie.Ale sme daleko od temy tak to ukoncime,lebo ruka zakona.... :laughing: Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
@liquereasi chapes ze tu je debata o pravde platiaceho zakaznika...pravda karla kryla je nadcasova...ostatne sem nekrut!Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
liqueresom cital tusim nazor od Orwella ze pravda bude prisene cenzurovana a nedostane sa k masam...ale Aldous Huxley predvidal lepsie..povedal ze problemom nebude ani tak cenzura ako ten chaos v informaciach...v ktorych sa nebude dat orientovat...cize ani nebude treba cosi cenzurovat..hehehe. tomu poviem vizionar. ok. konciom aby som nenasrdil adminaskylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
RE: Ako prisiel Skylink o platiaceho zakaznikaZdar synci,magazin je podle vkusu kazdeho soudruha,dle meho individualniho soudruzskeho vkusu se nemusi vubec tisknout,protoze snad usetrime lesy:).Souhlasim vsak,ze pokud jej nekdo tiskne a distibuuje (smaryja Jozef ,kdo to plati?),pak by ho mel kazdy dostat vcas. |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: Ako prisiel Skylink o platiaceho zakaznikaXpirin:Pokud mi napíšeš cislo karty, at podle nej muzu zjistit tvou adresu, tak ti ho zítra osobně odešlu a postaram se aby chodil jak ma... |
TDHenry
![]() |
|
RE: Ako prisiel Skylink o platiaceho zakaznikaTDHenry:1. nevadi, ze momentalne nie som platiacim zakaznikom? 2. mas nejaku emailovu adresu, kam ti poslem cislo karty? |
xpirin
![]() |
|
RE: Ako prisiel Skylink o platiaceho zakaznikaNevadí, třeba zas budes ;)Napis raději svou adresu prosím a já ti na ni pak pošlu mou, nerad bych at mi tam píse 300 lidi o magazín atd, jestli mi rozumíš. |
TDHenry
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 82 | |
![]() |
|
![]() |