![]() |
|
Ako prisiel Skylink o platiaceho zakaznikaTak pohar trpezlivosti pretiekol. Dalsie predplatne balika MULTI HD som uz neobjednal. Skylinku zrejme tych necelych 20 EUR mesacne chybat nebude, kedze si to sposobil sam tym, ze nedodrziava to, co slubi. Jedna sa o dorucenie ich magazinu. Za cele obdobie, co maju zasielat magazin platiacim zakaznikom, som ho nacas nedostal nikdy. Vzdy prisiel minimalne druhy az treti den platnosti TV programu. Vrchol drzosti bolo (ne)dorucenie predchadzajucich dvoch vydani. Prisli az takmer tyzden po zaciatku platnosti! Riesil som tento problem niekolkokrat s mnohymi pracovnikmi zakaznickeho servisu, dokonca som mailoval aj samotnemu p. Glisnikovi. No k naprave nedoslo. Vacsinou len skonstatovali, ze magazin mi bol odoslany a ze problem bude urcite v poste...Nevadi, najdem si ineho dodavatela TV signalu, ktoremu rad zaplatim za poskytovane sluzby a tlaceny program si rad kupim v stanku. |
xpirin
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 103 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 82 | |
![]() |
|
@xpirinokrem magazinu skylinku skus precitat aj nasledovne ak sa ti bude chciet:robert helebrandt - kniezata zloby j.vorisek - oficialni verze a fakta k tzv.pripadu bartoncik karel halbich - geneza sionizmu miroslav dolejsi - prevrat 1989 alebo historie sa opakuje? Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
RE: Ako prisiel Skylink o platiaceho zakaznikatak já si platím něco pouze občas a magazín mi chodil dost často, možná ani nevynechal a vždy dorazil několik dní před začátkem platnosti. Bohůžel pro mě je to bezcenej kus papíru, protože tištenej tv program vůbec nepoužívám. :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: Ako prisiel Skylink o platiaceho zakaznikaOK, moja adresa: xpirin@azet.skDik. |
xpirin
![]() |
|
RE: Ako prisiel Skylink o platiaceho zakaznikaale magazin je magazin bez neho si to už nevím ani prestavit :)🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: Ako prisiel Skylink o platiaceho zakaznikare: bohus31Dik za ponuku urcite zaujimaveho citania, ale musim sa priznat, ze ja ten Skylink magazin vobec necitam. Mna zaujima iba TV program, ktory tam je. Ten je pre mna dolezity. |
xpirin
![]() |
|
RE: Ako prisiel Skylink o platiaceho zakaznikajj. ja osobne davam rpednost tlacenemu slovu pred citanim na monitore..iba co ma z toho bolia oci krk a hlava..teda myslim tym vacsi obsah citania nie par viet na čete a pod.skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
RE: Ako prisiel Skylink o platiaceho zakaznikaxpirin:Tak jsem Ti poslal mailíka... |
TDHenry
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 536 |
![]() |
|
RE: Ako prisiel Skylink o platiaceho zakaznikatulen:A já si zase rád kroužkuju pořady na které se chci dívat :) |
TDHenry
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 536 |
![]() |
|
RE: Ako prisiel Skylink o platiaceho zakaznikato tiez :-Dskylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
RE: Ako prisiel Skylink o platiaceho zakaznikaTDHenry:presne, aj ja si potrebujem dopredu zakruzkovat to, co ma zaujima. Na to je ten magazin vynikajuci. Dik za mail, poslal som ti odpoved. Ak mas tu moc dat veci do poriadku, budem rad. |
xpirin
![]() |
|
MagorChlape, veď ten magazín čo mi Skylink posiela aj tak končí v koši. Ak Ti od Skylinku chýba práve pravidelné doručenie toho magazínu, tak prosím daj sa vyšetriť. Ja myslím, že od Skylink očakávame v prvom rade kvalitné HD stanice, dobrý príjem a dobrú cenu - a to dostávame ! Myslím, že vážne o takých (nevhodné slovo)ov ako si Ty, Skylink nemá záujem !Vorti to napísal na jednotku, si ostrašujúci prípad zákazníka - proste pako !!! |
igor61
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 316 |
![]() |
|
RE: Ako prisiel Skylink o platiaceho zakaznikaTed za ty prachy co ušetříš si mužeš koupit tolik programových časopisu a prokroužkovat se až do Bohnic a ne vstoupit mezi ornitology tam si kroužku užiješ.A možná ti chybí jen ten kroužek ? http://www.eroticke-pomucky.cz/erekcni-krouzky-na-(nevhodné slovo)-a289.htm Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
![]() |
|
igor61prečo urážaš.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
Téma: Ako prisiel Skylink o platiaceho zakaznikaTak,ty osobne môžeš byť Skylinku ukradnutý,ako všetci abonenti.Ak si chceš korektne sťažovať,máme na to lampáreň,tam vybavíš viac, ako na zákazníckej linke.Asi sa ti uľavilo,keď si si poplakal na nesprávnom hrobe,ale máš recht,toľko reakcií si asi nečakal.Nech sa darí. :laughing: :laughing: :laughing:DM-800 SE-DM-500SD-Golden Interstár-UNI-BOX-9060-Motor DIGIPOVER-SG-2100S,parabola Gibertini 100cm,točím kam chcem a kopa iných šuntov.
|
vladoholu
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 1 043 |
![]() |
|
@igor61moje máma ríkavala:pro (nevhodné slovo)a každý hloupý! Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
xpirin:Ja sa teda nechcem do tejto "zmysluplnej" debaty nejako vnucovať, ale fakt si myslíš, že Ti ako divákovi treba nejaký Skylink-magazín k sledovaniu TV-programov?Nechcem sa Ťa dotknúť ale prvá reakcia "vortimonda" mi príde ako dosť vystižná. |
Nibiru
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 1 061 |
![]() |
|
RE: Ako prisiel Skylink o platiaceho zakaznikaPrave naopak, cakal som prave take reakcie, akych je tu vacsina. Nerobim si ziadne iluzie o obcanoch CR a SR... |
xpirin
![]() |
|
@igor61moje máma ríkavala:pro h.l.u.p.á.k.a každý hloupý! Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
RE: Ako prisiel Skylink o platiaceho zakaznikaja len tak skromne dodam, ukludnite hormonalnu sustavu"Magazín Skylink TV je neprodejný a není nárokovatelný. Jako dárek je pravidelně zasílán předplatitelům balíčků KOMPLET, MULTI HD, HD PLUS a KOMBI. Nepravidelně pak i ostatním uživatelům Skylinku." nic viacej a nic menej, a nikto tu nie je prototypom zakaznika, podla ktoreho by sme sa ako ovce mali spravat vsetci ostatni :8) nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
RE: Ako prisiel Skylink o platiaceho zakaznikajá si nějak tak říkám že problém bude ve xpirinu.Mě Magazín hodí včas a stejně si ještě kupuji Tv Star protože Sky Magazín neobsahuje např:německé stanice ARD,ZDF,MDR atd.....O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
![]() |
|
@alfasexslovko pravidelne staci vymenit na nepravidelne, obcas, niekedy, možno...skor ide o princip ako ten magazin...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
RE: Ako prisiel Skylink o platiaceho zakaznikatak,tak...aj ked sa pokazi telka tak je vinny skylink :laughing: :laughing: :laughing: že taketo blboti piše na parabolu :laughing: :laughing: :laughing:Dreambox DM 800 HD se...
|
TELEFONIST
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 558 |
![]() |
|
for.acylpiryndnes rano som si v pyzamku vyzdvihol zo schranky svoj magazin ,,skylink,, chodi pravidelne. dakujem |
satan
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 230 |
![]() |
|
RE: Ako prisiel Skylink o platiaceho zakaznikaxpirin: Na ake obdobie si mal predplatene Multi HD ? Tusim bol nejaky problem, ked islo o mesacne predplacanie, resp. lepsie povedane, ked sa predplacalo kazdy mesiac, nez aspon tri mesiace vopred.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 632 |
![]() |
|
RE: Ako prisiel Skylink o platiaceho zakaznikafakt veľmi zaujímavá téma ,ktorá skončila ako top reakce.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 82 | |
![]() |
|
![]() |