![]() |
|
Kolko trva aktivacia CSLINK?O 17:05 som cez web aktivoval CSLINK kartu. Odvtedy je na satelite zapnute CT1. Napriek tomu doteraz nenabehli kodovane programy. Total Promo by malo ist 1 mesiac, ale zatial stale hlasi ze programy su zakodovane. Co mam este skusit? Na HOT LINE CSLINK uz niekto nie je, vraj zavolajte zajtra. |
MarianL
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 33 |
![]() |
|
RE: Kolko trva aktivacia CSLINK?Zkus napsat v jakým stroji a jakou kartu :lookaround: |
slapet
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 710 |
![]() |
|
RE: Kolko trva aktivacia CSLINK?Prijimac LinkBox HD Skylink Ready Rev. 2 a Karta CS Link IRDETO bez casoveho obmedzenia |
MarianL
![]() |
|
RE: Kolko trva aktivacia CSLINK?Obvykle naběhne vše tak do 5 minut. Vše znovu zkontroluj, taky jestli máš dobře vsunutou kartu. |
slapet
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 710 |
![]() |
|
RE: Kolko trva aktivacia CSLINK?Vdaka, asi si mal pravdu. Kazal som im vytiahnut a znovu zasunut kartu a uz to nabehlo. |
MarianL
![]() |
|
Jak dlouho trvá aktivace karty CSLink?Já mám s aktivací karty u CS Linku zkušenosti špatné.Před silvestrem jsem chtěl registrovat na webu kartu,ale nezadařilo se.Řekl jsem si mají volno.Letos - do včera jsem to zkoušel asi 10x - zase nic.Potvrzení z formuláře přišlo,ale na registraci čekám do teď.Nakonec jsem kartu zaregistroval přes SMS do 5 minut,ale zase mi nejdou promo pořady - při kontrole karty uvedené s platností od 3.1.2012 do 3.2.2012.Při dotazech(asi 5x) na moje potíže nikdo nereagoval.Takto si teda službu zákazníkovi nepředstavuji. |
abcd22
Registrace: 1/2012 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
![]() |