![]() |
|
Prima familyAhojte,zistil som, že mi nejde Prima na Skylinku, pritom signál mám99%,a všetky dalšie programy idú.Skúšal som vytiahnuť a vložiť kartu,reštartoval som prístroj, mám Argus VIP.Ako je to u Vás.Alebo je chyba len u mna. |
pavokuk
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 124 |
![]() |
|
RE: Prima familyproblém bude u Skylinku, ale nevíte někdo jaký? |
wendys2
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 39 |
![]() |
|
RE: Prima familyTaky mi nejde.Ne že by mi to vadilo :-) |
krucinal
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 38 |
![]() |
|
RE: Prima familyA jaká karta ? CW/ICE/Irdeto? |
petrpupa
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 413 |
![]() |
|
RE: Prima familyProlaď si znovu frekvenci 12525Mhz/V/27500 a pojede ti to.U nekterých přijímaču je to třeba udělat.Mám vyzkoušeno,teď jsem to dělal domana dvou starších přijímačích. |
Jarincz
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 8 |
![]() |
|
RE: Prima familymně jde mám skylink ice irdeto.chtěl sem se zeptat jestli tyhle karty Irdeto (Irdeto ICE)jdou v sat.přijímačích FK-6900 CR.
|
Darkl
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 626 |
![]() |
|
RE: Prima familyJsem zapoměl.Najde ti to Primu family a starou Primu můžeš smazat. |
Jarincz
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 8 |
![]() |
|
RE: Prima familyNa Irdetu jde normalne. |
Mikek
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 822 |
![]() |
|
RE: Prima familytaky mi volali 4 lide ted behem pulhodiny, na 6 kartach Prima prestala slapat, ostatni OK. Karty ICE a certifikovane ctecky :). Pomohlo zaslani zapisu. |
milanm
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 771 |
![]() |
|
RE: Prima familyNo refreshy pomáhajú,už som musel zopár poslať,je v tom bordel.Po flashy karty to nabehlo.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
RE: Prima familyU mne prima jde i bez karty , ostatní programy nejdou Azbox elite + ice :(( |
rybanapet
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 17 |
![]() |
|
RE: Prima familyTak tá príma ide bez kódu.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
![]() |
|
RE: Prima familyTaky mě volali 4 zákazníci, 2 x Sky Cryptoworks a 2 x Irdeto CSLink, asi to bude něco většího. Že by zase něco testovali? Byl mezi nimi i přijímač Irdeto.Dejte mě lidi a já to /možná/ udělám...
|
wolf
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 441 |
![]() |
|
RE: Prima familyAsi nejaké problémy,tak to pustili bez kódu.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
![]() |
|
RE: Prima familyTak už zase v kódu.Dejte mě lidi a já to /možná/ udělám...
|
wolf
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 441 |
![]() |
|
RE: Prima familyPodle mne byla provedena změna kódu. |
rybanapet
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 17 |
![]() |
|
re:Prima familyPravdu mal Jarincz, stačilo primu zmazať a znovu nascanovať.Teda chyba bola u mna.Už sa mi to stalo na na iných satelitoch.Na satelite, kde vysiela Skylink sa mi to ešte nestalo. |
pavokuk
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 124 |
![]() |
|
RE: Prima familypred"pmt": 1025 po "pmt": 42 preco ??? |
RoboSK
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 40 |
![]() |
|
RE: Prima familyu některých přjímaču je potřeba proladit dané TP. |
pit178
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 633 |