Quantcast

Diskuse

Uzamknuté diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Dvojitá registrace

Sedim u počítače už nějakej pátek, a docela by mě zajímalo, jakým algoritmem nebo dedukcí se jednoznačně vyhodnotí tak zvaná DVOJITÁ REGISTRACE, a proto žádám někoho z Adminů o smyslplnou odpověď. Mám na mysli smyslplný a technicky jasný výrok, který popíše kroky k tomuto závěru, aby jej nebylo možné napadnout nebo nařknout z nactiutrhání. Děkuji redakci za odpověď.

I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší

Morous
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

Alfasex

nechcem zakladat nove vlakno,zmazal si nejake vlakno,neviem najst co sa v noci zomlelo.Tolko pravidiel naraz porusil vorti?

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

RE: Dvojitá registrace

napr
https://www.parabola.cz/forum/topic-68014/

🔱3CY🔱

mirny
Registrace: 7/2009

+ este toto asi
https://www.parabola.cz/forum/topic-68001/

🔱3CY🔱

mirny
Registrace: 7/2009

O tom zamknutom viem.Ale ked sa druhykrat registroval uz asi mal ban nie?Preto si myslim ze bolo zmazane to povodne kde porusil tolko pravidiel.....alebo?!?! :bigeyes:

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

mozna i toto:
https://www.parabola.cz/forum/topic-67990/

milanm
Registrace: 3/2006

Je to škoda, že lidi kteří toho hodně ví a jsou přínosem pro fórum se nedokáží chovat normálně.
(Antonín, vortimond, vlado fogo atd.)

visper
Registrace: 5/2008

hmmm

včera mal vorti hodne čudnú náladu, ako keby to nebol on :-(
inak mi vždy jeho príspevky pomohli

mmc

@Morous

Jako bývalý admin ti můžu říct, že se to dá s vysokoprocentní pravděpodobností určit porovnáním IP adres, případně analýzou registrační IP, ze které proběhla registrace nového nicku.
Vortimond je chronický spammer, nevím jak dnes, ale dříve po blokaci nicku vortimond velmi rád bombardoval toto fórum registracemi nových nicků s využítím různých proxy serverů, klidně třeba z Malajsie nebo Vietnamu.
Nemá moc rád jakoukoliv kritiku či nesouhlas s jeho argumenty, který velmi často vyhodnotí jako útok na své výsostné postavení, a tak se "brání", což má za následek příspěvky včerejšího typu či mnohé jiné z dávné i nedávné minulosti.
Rád je středem pozornosti a užívá si, když se diskuse točí kolem něj.
Jeho zaměstnání mu dovoluje trávit neskutečné množství hodin za PC a odtud také pocházejí jeho mnohými tak obdivované "google znalosti".
I proto nebo jenom díky tomu je redakcí a adminy "tolerován" alespoň do té míry, že když přijdou jeho "horší dny", drtivou většinou případů to končí pouze dočasným banem a jakousi pseudodomluvou, kterou si samozřejmě nikdy nevezme k srdci.
Jen těžko lze k jeho nicku zaujmout neutrální postoj. Většinou ho buď (z mi nepochopitelného důvodu) lidé obdivují nebo nesnáší.
Já sám se hodně snažím být neutrální, no, je to někdy velmi těžké.

Diskomfort je nositelem pokroku.

AlesHavel
Registrace: 5/2010

aleš

to v podstatě napsal i za mne

tonek
Registrace: 1/2009

I za mne. :)

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

@AlesHavel

nie vzdy sa vortimond sprava tak ako napr. vcera! avsak viem o tom ze vortimondove prispevky pise viacero ludi /caste zmeny nalad/jednoducho vortimond nieje jeden clovek...rad som mu pisal vortimond-ové...avsak prestal som lebo to ho vytacalo do nepricetnosti...a nakoniec vortimond funguje v pohode dalej lebo viac fyzickych s tym nema problem...skor ma zaujima kto a co z toho ma?

Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-

bohus31
Registrace: 10/2009
Galerie: bohus31

ano milanm

to je inkriminovane vlakno...

bohus31

Ježiši Kriste, už se v tom přestante rejpat, Vortimond spáchal "harakiri" v přímém přenosu /asi z vlastní ješitnosti/, no a co?...

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005

Nic.
Kromě toho, že to "harakiri" spáchal už X krát předtím a X krát ho ještě spáchá...
Podle mě žádné "harakiri" páchat ani nechtěl. On prostě takový je. Myslím si, že je to jeden člověk. Ty navenek vypadající změny nálad a chování jsou prostě součástí jeho osobnosti. Že se mu nelíbilo oslovení "vortimondové" bylo dle mého názoru způsobeno spíše tím, že to na něj vrhalo stín jedince s rozdvojenou osobností.

AlesHavel

No a co z toho má?
Už jen toto vlákno je jeho velkým vítězstvím. Má rád, když se o něm lidé baví a rozebírají jeho činy a názory, jak byl neprávem vyhozen a já nevím, co ještě...

AlesHavel

Havel na hrad :))

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

to tomik535

To už tady jednou bylo a jak to dopadlo... :laughing:

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005

dost presvedcive

ales havel. ako obycajny clovek vsak asi nepochopim ako jedna fyzicka osoba dokaze byt naraz na troch forach, zaroven pisat prispevky, sledovat tel. vysielanie a to vsetko 24hod. denne. a nakoniec naco sa v tom mam rypat?

bohus31

bohus31

myslím, že může :-) občas mám taky otevřených víc oken a do toho ještě smažím něco do práce...No vortimond je asi tímhle týpkem, který má před sebou dva komply a dvě televize a telefonem si objednává pizzu... To že má změny nálad jsem taky na sobě poznal, ale i tak beru jeho příspěvky jako přínos, pokud se nevrhne na obranu svého ega. Mezi náma, není lepší se při jeho náladách na něj prostě neobracet a nerýpat do něj? Třeba dnes by určitě komentoval konec NME na 28,5e.

pf09
Registrace: 8/2010

naprostej souhlas s AH, vidim to stejne a cim vic se bude "vorti" rozebirat, tim bude spokojenejsi :)

milanm
Registrace: 3/2006

@bohus31

Mne pripadá ako človek na invalidnom dôchodku po psychickej stránke...inak sa to nedá vysvetliť.Breivik?

Milan C
Registrace: 4/2006

@ AHav: Jako sečtělej asi víš jakou můžeš čekat odpověď, tak ji raděj vynecham.
@ Ostatní: V tematu bylo žádné jmeno. Tak k čemu ty pomluvy... ?

I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší

Morous

Poslusne hlasim, ze jsem opet zde. :laughing:
Pro vasi informaci (evidentne to nevite). Internetove forum neni hospoda. Tam by bylo trochu divny projevovat tvurci pristup k vlastni identite. Ale i to se da. Ovsem ne bez rizika. Ale nic to nemeni na tom, ze to dela v podstate kazdy v minimalni mire. Na internetu je to ovsem naprosto normalni na vetsine diskuznich for. Internet tohle umoznuje. Vyuzivate urcitou virtualni identitu, coz prirozene svadi k tomu, upravovat si ji podle svych predstav. To neznamena pretvarku. Hra je trochu neco jinyho nez lhani. Vice nez je bezne v normalnim zivote lze takto vystupovat. Vykladat to jako dusevni poruchu je hloupe.

petacz
Registrace: 1/2012

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra