![]() |
|
Skylink či jiné na středním východěZdravím. Asi jsem naivní, ale je nějaká šance s větší parabolou- nad 2M, chytat v Dubaji Skylink, CSlink,UPC Direct? Legálnost ponechme stranou, jde mi jen o to, zda je vůbec nějaká šance. Po nastudování všeho možného jsem zjistil, že Skylink vysílá z Astry3 v panevropském(wideEurope) beamu, který končí dosahem dle mapek s parabolou 150cm zhruba na Blízkém Východě. Nejsem odborník, proto se ptám, a s jakou parabolou.šance, že by se nějaký český satelitní operátor pokusil vysílat např.z Astry 3 ve spotbeamu na středním východě je asi nulová že.Díky. |
icepoint
Registrace: 1/2012 Příspěvků: 3 |
![]() |
|
RE: Skylink či jiné na středním východěčeský satelitný operátor pre danú oblasť a nie pre dubai a tam mu je signal na dve veci. A ak tak náhodu tak v dubaji majú ake antény?vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
antényTo celkem chápu snahu operátora, ale jsem čech a chtěl bych českou tv, rád za ni zaplatím. že v dnešním globalizovaném světě není možnost si zaplatit jakoukoli tv přes internet je bohužel realita. Antény tam mají takové, jakou si koupím. Samozřejmě že talíř o průměru 5 m asi nepřipadá v úvahu, ale lze li v Israeli se 150cm Skylink údajně lapit, tak šlo by a s jakým průměrem v Dubaji, tak zní dotaz.Spočítat to neumím a ani to možná nelze. |
icepoint
![]() |
|
RE: Skylink či jiné na středním východě"icepoint" mi do Dubai moc nesedí i když se tam v hale lyžujena cs ze sat zapomeň "onaneeee" v Dubai mají antény povětšinou satelitní |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: Skylink či jiné na středním východěTak kdyz pouzijes google a das si vyhledat nejakou mapu pokryti, tak zjistis ze UAE jsou uz fakt prilis mimo. |
Mikek
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 822 |
![]() |
|
RE: Skylink či jiné na středním východěPokud tam je rychlej internet tak sledovat streamované video třeba i HD.. Servery se najít nechaj. R^Nechlubím se. Pouze oponuji! IP BOX 910+DiSEqC, HD BOX 9200+SG2100, HD BOX 9100+SG2100, pro nahrávky HTPC ION2 (NAS),MMC Xtreamer SW1, eGreat EG-R200PRO II..Mimo jiného ;-)
|
TRE
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 383 |
![]() |
|
RE: Skylink či jiné na středním východěOpýtaj sa tu: http://www.dxsatcs.com/GI LX3, Octagon SF8008, T-90
|
Rasto
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 941 |
![]() |
|
a odpověďsem prosím přepošli! |
tonek
![]() |
|
RE: Skylink či jiné na středním východěJá jsem se vrátil nedávno z Emirátů. Dají se tam chytat Poláci z 13E i z 90 parabolou. Ale českého nic. |
visper
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 2 038 |
![]() |
|
RE: Skylink či jiné na středním východěahoj, neviem sice co sa da chytit, ale ci je to mozne aspon teoreticky mozes overit na dishpointer.com. Ak bude vykreslena ciara cervena tak nie je ani teoreticka moznost, pretoze na satelit kvoli zakriveniu zme vobec nevidis. |
soso
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 419 |
![]() |
|
RE: Skylink či jiné na středním východětu si mozes pozriet footprint. nevyzera to ruzovo. http://www.ses.com/4232618/fleet-coveragetie peniaze co by si vyhodil za parabolu investuj do rychleho internetu a pozeraj nejaky stream. |
soso
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 419 |
![]() |
|
RE: Skylink či jiné na středním východěhttp://www.ses.com/4232618/fleet-coverage Soso, tohle jsem věděl a viděl, díky, jde o to, že satelit Astra 3B zřejmě vidět lze, vysílá li do Dubaje middle east spot beam. Skylink vysílá v europeam wide beamu což ten okraj pokrytí(parabola 150cm) daleko od Dubaje už není, relativně samozřejmě. Streamovaná TV - to by mne fakt zajímalo, kde jde v reálném čase najít streamy českých tv, mimoČT24, myslím normální ČT1, Primu,Novu,Barrandov. Já myslím, že nelze. Laicky usuzuji, že na obloze v Dubaji Astru 3B uvidím, ovšem paprsek vysílání European wide beamu logicky míří na Evropu, jde o to, je li v oblasti mimo pokrytí nějaký slybý signál lapitelný o něco větší parabolou než 150 cm. |
icepoint
![]() |
|
RE: Skylink či jiné na středním východěJá si myslím že s 200 cm parabolou to v Dubaji půjde. Ani tam nebudeš nápadný, velkých parabol jsem tam viděl hodně, používali to na C pásmo. Když zajedeš kousek do pouště, tak tam určitě nějakou najdeš i zadarmo. |
visper
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 2 038 |
![]() |
|
Já si myslím že s 200 cm parabolouto v Dubaji nepůjdeale zkus ? hlavně si kup pořádnej ozařovač a přírubové LNB pro KU to v poušti NENAJDEŠ ! |
tonek
![]() |
|
RE: Skylink či jiné na středním východěJedině mít někde v ČR u známého svůj STB, který budeš na dálku ovládat a streamovat si z něj přes internet k sobě do Dobaje. Je to asi šílenost, ale mělo by to jezdit :-). |
KamilZ
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 364 |
![]() |
|
RE: Skylink či jiné na středním východěProgramy z Astry 3A nechytíš, ale ty z 3B dost jo. 180cm+ bych to viděl. |
LubosD
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 363 |
![]() |
|
![]() |