Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

prima femily

vypadla prima a čt4 sport

hodaa
Registrace: 4/2006
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27
Odpověď v diskusním vlákně

RE: prima femily

Presne tak taky mi to dela jen u tech dvou programu uz asi 2 dny

jarmil2
Registrace: 11/2011

Normálně jede

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr

Ja som už tiež niekoľkokrát musel prelaďovať u rodičov na Golden Interstar-e ČT4 a Prima family. Ostatné programy z 12525 išli. :((

majoSk
Registrace: 6/2007

je to tak pořad se v tom vrtaj na skylinku

hodaa

tady odkaz jak vše vyřešili hrdinové https://www.parabola.cz/zpravicky/15892/23-5e-problemy-na-12-525-ghz-ustaly/

hodaa

cslink posiela maily, ze sa problem riesi. chyba je na ich strane.

satan
Registrace: 1/2006

Až na to že Skylink není provozovatelem zmíněného transpoderu ale Cslink !

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr

ho hold je to již jedna společnost !

hodaa

Problémy na 12,525 GHz ustaly

Jak u koho, před chvílí jsem musel už po několikáte přelaďovat. U mě se jedná jen o PrímaFamílii, ostaní programy potíže nemají. Príma prostě jede a najednou zdechne a dokud nenaladím znovu ,tak smůla R^

Vu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2

jerry00
Registrace: 11/2009

presne jak ukoho umna žiadny problém na vitamínke R^ ;)

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

Problémy na 12 525

ČT4 už funguje, Prima family tiež. Na Prima family mi nefungoval teletext. ČT4 nešlo vôbec!

Alibaba21
Registrace: 1/2011

DreamSky po preladeni ide...

DreamSky po preladeni ide na starej karte CrP, na ICE ide bez preladenia

Dundee
Registrace: 3/2009

takový program neexistuje

AmikoAlien8900/GM Unibox 2

bigj
Registrace: 1/2009

A to rozpadání obrazu u 12070H už vyřešili? Hlavně na starších Homecastech to v úterý blblo poměrně dost.

Martin79
Registrace: 7/2008

@bigj

...ale existuje - je medzi Prima Láv (ak si tmavší, tak vyslovuj: Lóve) a Prima Kůl... R^ :laughing:

brga
Registrace: 9/2009

@brga

když to neumí napsat tak ať nepíše radši nic

AmikoAlien8900/GM Unibox 2

bigj

...ale to je ten ďaľší nový kanál Primy určený pre feministky - odtiaľ ten názov FEMily a ty hneď naňho zle... :)))

Prima Kůl je zasa pre samotárov a Prima Láv (Lóve) je zameraná na právnikov a menšiny... R^ :laughing:

brga
Registrace: 9/2009

Jaromír Glisník. ""Snad to není masová záležitost. Alespoň tomu nic nenasvědčuje" - nenasvědčuje, protože Vám Jardo nepíšu, neboť nemám čas na kraviny a po telefonu radím, co mají Vaši klienti dělat (nejsem ani prodejce, ani technik) - chci mít klid a dívat se na biatlon na ORF HD a to vklidu. Váš ploatíci klient (zatím).

pf09
Registrace: 8/2010

5. 1. 2012 - Zjistili jsme určitou nekompatibilitu nastavení u programů ČT4 a Prima Family a některých, především starších anebo nelicencovaných boxů.

Podnikli jsme nezbytné kroky a zajistili, aby program v tuto chvíli hrál všem zákazníkům. Naši technici intenzivně pracují na zjištění příčiny. Na některých přijímačích je třeba program smazat a na té samé frekvenci znovu naladit. Někdy postačí jen proladění bez smazání.

pierrepetr
Registrace: 5/2006

pierrepetr: šlo mi o to, že prý to není masová záležitost... nevím, kolik máš okolo sebe lidí se satelitama, ale já bydlím v lokalitě která DVB-T dostala dárkem až úplně nakonec, takže si všichni pořídili sat-tv přes různý vykuky, kteří už ani nejsou na trhu a zbytek dostal komplet k sekačce v Mountfieldu a podobných krámech. Kam se asi tak obrátí, když neumí ani zapojit televizi do zásuvky... podotýkám, že jsou to všechno starší ročníky, želbohu neumí ani "vyzvednout" SMS z mobilu. Mám jim dát číslo na tebe, nebo pana Glisníka?

pf09

pf09

to není můj názor,to je kopie emajlu ,co mě přišel z cslinku,jinak mám asi 500 žijících zákazníků sat.příjmu,volali slovy čtyři s tímto problémem R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

to buď rád :-) ale jsou to tvoji zákazníci .. tohle nejsou nic víc, nic míň než moji sousedé - a že jich je... prostě nakoupili starý šroty. Ale jsou podle Skylinku ready. Vím, že ten TP je CS-linku, akorát mi vadila ta formulace - že nejde o nic masového. Stejně jak problémy při jarní srandě s příjmači Skylink-neredy... ať se daří. :((

pf09

piere

a kolik jich máš mrtvejch ???

tonek

Prima

Ja som normálne z tej Prima f v koncoch. Mám 2 sat príjímače- starší opensat7700, ten šľape ako hodinky, a ročný opticum hd x403p, z toho ma ide poraziť.Nenávidím tento prístroj!!! :bomb: Na telke s opensatom Prima ide, na telke s opticum-om samozrejme nie. Preskenovala som všetko už 2x, chvíľu išiel, zase nič. To ma štve, že práve tento program mám rada, tak čo mám robiť? :crying:

luba
Registrace: 4/2008

Vymaž tento traspordér, znovu jej přidej a naskenuj.
Když to nepomůže, tak tovární nastavení a vše znovu zadat.
Nebo jiný soft. Ale spíš si myslím když uděláš důkladně první řádku (třeba i 3x) tak snad by to mělo stačit.

HiFiOK
Registrace: 12/2006
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra