![]() |
|
ARD HD-Koruna lidové hudby,právě tetKdo máte rád Německou lidovou schou,právě tet na ARD HD a ORF2 HD.O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
![]() |
|
RE: ARD HD-Koruna lidové hudby,právě tetPěkný holky, ale s tou hudbou :-/ neblázni..Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
@Tomik535a proč ne,koukáme pokaždé na Německé zábavné pořady s lidovkou,aspon to má nějakou úroven :)))O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
![]() |
|
RE: ARD HD-Koruna lidové hudby,právě tetPřesně tak.Muzika výborná někde s partou v putyce.Je to chytlavá melodie.Jednou jsem to zažil na Oktoberfestu jak to tam taková muzika rozparádí.Já zase když slyším knourání a muziku typu The Cure tak mám husí kůži.Na to se nedá dělat nic...jen to protrpět. ale každý to svoje :))) :))) |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
![]() |
|
RE: ARD HD-Koruna lidové hudby,právě tetStačí zajet do Tirol (nejlépe někam do Zillertalu), tam je Fest am Berg každou sobotu - to je nářez. Obzvlášť po pár pivech a těch jejich šnapsech :-) To se potom Čech nebo Slovák drží s Italem a Němcem okolo ramen a ne pod krkem. R^ |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 407 |
![]() |
|
RE: ARD HD-Koruna lidové hudby,právě tetnemecké ľudovky z Tirolska sú dobré R^3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 3 170 |
![]() |
|
RE: ARD HD-Koruna lidové hudby,právě tetJsou strašné. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
RE: ARD HD-Koruna lidové hudby,právě tetLidová hudba má i v Čechách obrovskou oblibu.Veselka, Babouci, Pepíček Zíma, Kabát, Standa Procházka starší, nebo na Moravě, tam je to ještě silnější. V září byla nějaké dechovková akce v O2 areně a bylo prý uplně plno. Neberme to jako podřadnou zábavu, taky budem starý... Já dokonce počítám s tím, že taky budem za několik desítek let za blbce, že posloucháme takové tragedie, jako Led Zeppelin, Toto, Stinga, či U2. K Alpám patří tyhle jodlovačky s harmonikou, furt lepší když na svahu hraje jodlovačka, než nějakej DJ Bobo. ;) On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: ARD HD-Koruna lidové hudby,právě tetNo to určitě ne :-/ |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
HiFiOKNo to si piš - vím prd kolik je ti let, ale moje děti tedy poslouchají úplně něco jinýho než já - bohužel. LedZep, ACDC, U2 apod je nechávají s lehkým úsměvem ... asi něco o tátovi vykopávce či co... |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 407 |
![]() |
|
RE: ARD HD-Koruna lidové hudby,právě tetSom starší ročník, ale Green Day mám rád. |
JanoM
Registrace: 11/2004 Příspěvků: 101 |
![]() |
|
![]() |