, sekce: Zkušenosti |
|
Vortimond neomezeně,Skylink brzy sní CSlinkPravděpodobně pomlouval web u konkurencí,proto byl přehodnocen ban z 2.2.2012 na ležatou osmu:-)Necht je mu zem lehká:-)) Co se týče Rozhovoru s p. Glisníkem...z jeho slov jsem usoudil,že do budoucna CSlink pápá...je to logické. Jsem zvědav a asi nebudu sám na tu nabídku na migraci. Pokud bude opravdu zajímavá,pak CSlink definitivně končí,jakožto silná konkurence i pro UPC a Digi. crw končí a nová nabídka nebude...tím jesně naznačil konec této platformy jako takové...nemusí to být hned to netvrdim.. Ale mé poslední slovo ..necht je CSlinku zem lehká a slává Skylink...leč se může zdát nabídka drahá,ale ona není. Hezký večer od cb21 :8) Diablo je stále oukejíček!:-)
|
cb21
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 5 423 |
|
|
RE: Vortimond neomezeně,Skylink brzy sní CSlin...Nechápu co oslavuješ, když za oběma firmama je stejnej vlastník :bigeyes: |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
|
|
RE: Vortimond neomezeně,Skylink brzy sní CSlin...no to jo co když bude cslink taková náhrada digi tv :))) já jdu do skylinku až my vyprší 1rok předplatně totalu tak jdu od nich pric lets go skylink |
nicolepcd
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 695 |
|
|
RE: Vortimond neomezeně,Skylink brzy sní CSlin...Asi to chce se vrátit do historie jak vznikl cslink...mohl bych vyprávět,ale to nechám historikům co se tím tenkrát sledovalo a jak to nakonec dopadá... |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 677 |
|
|
RE: Vortimond neomezeně,Skylink brzy sní CSlin...2Fanyn: Tak tak, v roce 2006, při startu ČT4 u TaT zrovna :laughing: (úmyslně ??? :lookaround: ) nebyly karty... A najednou tu byl Gital...Žádejme kvalitu, ne kvantitu.
|
PetrT
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 640 |
|
|
RE: Vortimond neomezeně,Skylink brzy sní CSlin...Fanyn...mno-) jenomže já u toho počátku byl...a ten úplný plus veškeré detaily firmy jsem si poslechl na 14tidenim data roomu kdy investoři a vysokoškoláci študovali naprosto veškeré podklady...ale do podrobna nemohu...nicméně celý vznik,pokračování a téměř zánik CSlinku musím se přiznat,byl...rozhodně byl zajímavý:-):8) Diablo je stále oukejíček!:-)
|
cb21
|
|
RE: Vortimond neomezeně,Skylink brzy sní CSlin...Fanyn: Historie asi nebude zajímat tolik lidí, kolik zajímá přítomnost a hlavně budoucnost. Jedno je ale fakt, že CS Link pomohl minimálně k tomu, že se ze Skylinku nestal moloch typu ČEZ, kterej by si diktoval ceny naprosto libovolně. Bohužel to se může teď změnit :-/ |
Pitomec
|
|
RE: Vortimond neomezeně,Skylink brzy sní CSlin...Pitomec..tak v zásadě máš recht...nicméně Skylink by si i tak nemohl zase neomezeně měnit cenovou politiku...Diablo je stále oukejíček!:-)
|
cb21
|
|
RE: Vortimond neomezeně,Skylink brzy sní CSlin...No uvidíme, až se sejde rok s rokem, tak bude jasněji. |
Pitomec
|
|
RE: Vortimond neomezeně,Skylink brzy sní CSlin...Sem si ani nevšiml, že Vortimond má banána :laughing: Jinak nebýt CSLinku (v té době ještě diGITALlinku), tak T&T by cenu karet drželo vysoko a programů by bylo pouze pár. Gital udělal jako první revoluci a ze začátku to vypadalo, že právě T&T bude v prrrr-deli. :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
|
|
RE: Vortimond neomezeně,Skylink brzy sní CSlin...emilale má rekord 6z10 :))) 🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
|
|
RE: Vortimond neomezeně,Skylink brzy sní CSlin...Co na to teď říkají pánové B.. a pan Doktor... proto tenkrát nebyly karty a vesele se tunelovalo a výsledek je jaký je. |
Fanyn
|
|
RE: Vortimond neomezeně,Skylink brzy sní CSlin...A prodavaly se přijimače jen humax 5500,protože tady nechtěli pustit konkurenci s jejich cryptoworksem.Až nakonec musela zakročit firma kathreim.Pamatujete na problémy při zpravách kdy se kodovalo a nekodovalo,že se to sekalo.. |
Fanyn
|
|
Jupito je fakt, to se ještě nikomu nepovedlo dostat takový bodový hodnocení. Za to by mu měla být zaslána nějaká zvláštní cena :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
|
|
RE: Vortimond neomezeně,Skylink brzy sní CSlin...vorti tu bude stale len pod inym nickom ,vlastne uz tu ma iny nickAzbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE
|
wwwe
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 4 821 |
|
|
RE: Vortimond neomezeně,Skylink brzy sní CSlin...wwwe, něco na tom bude, to máš pravdu. :laughing: |
Casio
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 552 |
|
|
RE: Vortimond neomezeně,Skylink brzy sní CSlin...A ako sa terazky volá Vorti? |
frodo
Registrace: 3/2005 Příspěvků: 57 |
|
|
RE: Vortimond neomezeně,Skylink brzy sní CSlin...Kdo?Tu někdo takový někdy byl? Diskomfort je nositelem pokroku.
|
AlesHavel
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 971 |
|
|
RE: Vortimond neomezeně,Skylink brzy sní CSlin...No stará mama vraveli,že byl,byl... |
frodo
Registrace: 3/2005 Příspěvků: 57 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|