![]() |
|
automatické laděníZdravím všechny dobré lidi v novém roce a chci se zeptat na možnosti automatického ladění stanic přímo ze satelitu. Vlastním HD TECHNIBOX SIR a prozatím mně všechny změny v kmitočtu buď stávajících stanic nebo i nových nedělají žádné problémy. Po změnách se automaticky načtou do menu a já jen upravím pořadí. Jde o nové frekvence STV 1,2, Doma, Markýza, TA3 a další a z nových VIASAT HD, STIL, Patriot. Chci se zeptat, zda to půjde tak lehce i u plánovaného přelaďování k 1.2., kdy půjde o desítky stanic.Děkuji za informace. |
leošek
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 113 |
![]() |
|
RE: automatické laděníV tomto případě ti automatické ladění problém nevyřeší, jelikož v plánovaném přeladění je i jeden TP s novými parametry. Mám pocit, že se jedná o TP 11797, který má přejít do normy DVB-S2. Navíc nový TP 11836/Slovenské programy/ jistě neni ve struktuře transponderů vytvořen, také ho budeš muset ručně vytvořit/manuální ladění/.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: automatické laděníTazatel měl zřejmě na mysli automatickou aktualizaci programů. Tento přijímač nemám, ale mělo by to fungovat. Zatí mám vyzkoušeno, že to jde u přijímačů Dizipia, Optibox Zebra, Gosat 7055, Zircon 007, Amiko 7800. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 942 |
![]() |
|
RE: automatické laděníAle ten technisat neni skylink ready. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 651 |
![]() |
|
RE: automatické laděníVzkaz pro KASR - přijímač je licencován skylink ready a myslel jsem to skutečně jak říká sirda. Zřejmě to funguje jenom u již načtených TP, pokud budou TP s novými frekvencemi, tak bude třeba ručně nainstalovat. Jinak díky za rady. |
leošek
![]() |
|
RE: automatické laděníU toho Techniboxu SIR pozor na jednu napříjemnost. Pokud je aktivní ta automatická aktualizace programů, přijímač docela často zlobí při běžném používání.Projevuje se to tak, že přepneš na jiný program, ten se na chvilku ukáže a pak se zase vrátí zpět ten původní. |
Kolbiš
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 63 |
![]() |
|
RE: automatické laděníMám ho rok a zatím se závada neprojevila. Jede bez problémů. Maximální spokojenost. |
leošek
![]() |
|
![]() |