![]() |
|
Slouceni DVB-S a DVB-TDobry den,rad bych rozsiril svuj satelitni prijem o DVBT a resim privod signalu z anteny. V tuto chvili mam dvoutunerovy prijimac, motor a twin LNB. Pripojenim kazdeho tuneru jednim koaxem. Muzete mi prosim poradit zde bude staci 1x slucovac DVB-T a DVB-S u paraboly a opetovne rozdeleni signalu pres SAT/TV krabicku? Nebo se to musi resit sloziteji. Primarni je zachovani stavajicho vlastnosti prijmu a rozsireni o dvb-t prijem v pripade jekeholiv problemu u dvb-s. dik |
Dainos
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 |
![]() |
|
RE: Slouceni DVB-S a DVB-TNa jeden koax zlucovac a dole rozbocovac. |
Peep
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 604 |
![]() |
|
RE: Slouceni DVB-S a DVB-TMám doma a v pohodě: ze sat DisegC 4/1 to vedu do slučovače ALCAD ME 214 ( 5-862 MHz )- vstup SAT + DVB-T a FM sloučeno Teroz slučovačem TV/R nebo se dá sloučit TV/R i hybridním sluč.( 40-800 MHz ), zapojíš v Alcad vstup TV+R z výstupu 1. koax. kabelem Beldeh k aparatuře tam kovcová účastnická SAT/TV/R. OK funguje, ale je tam trochu útlum signálu.Na kvalitu obrazu nemá vliv. |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: Slouceni DVB-S a DVB-Tkdyž se může sloučit cslink se skylinkem, tak proč by nešlo sloučit dvb-t s dvb-s :))) Jenom je třeba počítat s drobnou ztrátou v dvb-s i dvb-t než kdyby byl použit další kabel jen pro dvb-t :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: Slouceni DVB-S a DVB-TALCAD ME214 nebo EMP Centauri -105 to je ta levnejsi varianta a dole to samy nebo sat zasuvku koncovou |
Meidny2
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 385 |
![]() |
|
RE: Slouceni DVB-S a DVB-Tzdravim, zlucovac musi byt DC PASS tzn. musi prepustat prud kvoli DiSEqC, napr. SCHWAIGER VTF 8842 atd. |
havrosh68
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 6 |
![]() |
|
RE: Slouceni DVB-S a DVB-TJa disec nepozivam, motom mam pripojen naprimo k jednomu lnb vyvodu a druhy zcela mimo motor. Nez jsem presel na 2 tunery pouzival jsem dve LNB s diseqC, ale ted to mam zcela oddelene. Jinak dik vsem za rady. |
Dainos
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 |
![]() |
|
havrošio DC pass se mluví v souvislosti DVB-Tpro SAT je to podmínka NUTNÁ nejen kvůli DiSEC ale k vůli zachování FUNKCE (předsedy) |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
![]() |