![]() |
|
Výběr plazmy nebo lcdProsím,můžete mi poradit kvalitní typ TV.Rozmýšlím mezi nějakou plazmou od Panasonicu nebo led Lcd od Samsungu uhlopříčku kolem 46. Poraďte mi nějaký typ a já na to kouknu na netu. Díky |
slava68
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 608 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
RE: Výběr plazmy nebo lcdje to o volbe za predpokladu, ze je dost penazitakze volba bud chces TV ako kvalitny zobrazovac, ked mas aj slusny zdroj signalu a chces aj SD zobrazit prijatelne a ozelies cast funkcii, pretoze mas/planujes/nepotrebujes MMC, alebo chces smart multi tutti fruti funkcie v TV primaci. Treba si len zhodnotit co vyuzijes, aby to nedopadlo tak, ze si vyberies TV kvoli mnozstvu funkcii, ktore nakoniec nezapnes ako je rok dlhy a SD bude ako od Moneta (zakladatel impresionizmu, malba zmesou farebnych skvrniek a zamazaných ploch)... |
losparabo
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 382 |
![]() |
|
RE: Výběr plazmy nebo lcdStejně si myslím, že tazateli poradíte konkrétní typ, zajde se na tu TV podívat naživo a stejně si koupí, co je jeho očím nejblíže. |
Vagi
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 143 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
![]() |