Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Vantage HD 7100S a Loading R13

chtel bych se zeptat jestli by nekdo nevedel jak odstranit tento problem. pri zapnuti Vantage HD-7100S najede OK, vse funguje az do vypnuti dalkovym ovladacem, pak po zapnuti ovladacem zustane na displeji jen Loading R13 a nic se nedeje, je znovu nutne vypnout/zapnout zadnim vypinacem, potom najede zas OK a normalne bezi. zdroj je opraveny a OK, v jinem prijimaci 7100S je take uz odzkouseny, zrejme tedy neco na desce. pokud by se s tim nekdo setkal a vedel jak to odstranit dik za pomoc, prip. e-mail na dvb-s2(a)seznam.cz

milanm
Registrace: 3/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Vantage HD 7100S a Loading R13

byl jsi tady? http://vantagefunclub.cz/index.php :((

VU+ZERO,Tv PHILIPS 40US6809/12 a Argus miniplus highspeed HD+ DVB-T Combo,Argus piccollo,LG 32LE5310

kos
Registrace: 12/2005

Pří vypnuti DO zůstali podsvicené sloty čteček, kam se vkládají karty? Pokud ano, znamená to, že zdroj ne vypína všechna napětí v režimu Standbay. Dnes po 3 denním zkoumaní a studování datasheetu jsem konečně našel problém ve zdroji a odstranil vadu.
Z desky jde jediný signál 0- vypnout zdroj, +4,5 - zapnout zdroj. V desce asi těžko, ale bůh ví...

Stef
Registrace: 5/2006

pro Stef

Dál to pls nevykecej. Kdo si chce spravovat sám, ať hledá, jinak schopné servisy tuto vadu již dávno vyřešly.

Zip
Registrace: 1/2006

Loading r 13

Mám ten samý problém,Stef můžeš to tady napsat co to přesně bylo?

montek
Registrace: 7/2012

Napiš mně: pentsak1957@volny.cz

Stef
Registrace: 5/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra