![]() |
|
odkial Xtra.uk z Amos-uzdravim, poradte mi prosim nejake fungujuce zdroje kde zohnat ukrajinsku Xtra kartu na prijem z Amos-u.Davnejsie linky co som tu nasiel (satdivision.ru ) mi neodpovedaju, ruske web-shopy mi odpovedali ze len do ruska poslu; na ebay ma neposielajte, resp. len ked naozaj overeny obchod; dik! K |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
![]() |
|
Re: Xtra.UAXtra.UA;) |
krikri
![]() |
|
RE: odkial Xtra.uk z Amos-uJa ju mám cez známeho z ua stade,sattv-shop.net:8) R^ |
fsat
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 738 |
![]() |
|
RE: odkial Xtra.uk z Amos-ukolko stoji ta karta??plati sa mesacne?? |
Rosta1
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 329 |
![]() |
|
RE: odkial Xtra.uk z Amos-uCo na tom pozerate,co je tam zaujimave?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: odkial Xtra.uk z Amos-ukup si to za jeden USD na měsíc od přátel "slovanů". Budeš spokojen. Ostatní zařídí oni....Karta je Ti na nic R^ :lookaround:(: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)
|
marco37
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 807 |
![]() |
|
DaVincija to teraz potrebujem pre DaVinci learning.Osobne sa mi to ale tiez pozdava pre cisto RUske stanice ako aj ine doc-i z Discovery sa tam nachadzaju... Angl stopa tam je... Sice SD ale tak pomer cena/vykon - @marco37 ani na ofigo ponuku ta cena neni zla; ja sharing neriesim ale dik |
krikri
![]() |
|
![]() |