![]() |
|
SKY Italia DomažlickoMám doma přadplacenku Sky Italia a potřeboval bych pomoc - jestli se tady najde někdo, kdo má tuhle kartu a je z Domažlicka, prosím pošlete mně kontakt na joeh1@seznam.czDíky |
Joe1
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 16 |
![]() |
|
RE:SKY Italia DomažlickoPokud se ti nedostává zápisů tak ty chodí z frekvence 11862 horizontál stanice Sky TG 24 ale nikdy jsem s tím neměl problém,nejdůležitější je správně zvolená čtečka protože co vím tak není mnoho recieverů s uni čtečkami na kterých to korektně chodí určitě na Vantage a HF8900Ferguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod
|
skohy
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 1 330 |
![]() |
|
RE: SKY Italia DomažlickoMáš pravdu, nedostává se mi zápisů. Zkusím tu frekvenci 11862, moc tomu ale nedávám, zkoušel jsem už různý frekvence. Mám Golden Media 9080, Videoguard sice dekóduje, ale zápisy, zdá se, nedokáže načíst...Takže prosba o kontakt platí dál - může být i Plzeň a okolí, bydlím mezi DO a PLZ. Díky |
Joe1
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 16 |
![]() |
|
RE: SKY Italia DomažlickoNevím jak Golden ale na HF8900 taky nevidím do karty ale bezpečně dekoduje zkus to tam nechat přes noc a pak jedině šoupnout do origo čtečkyFerguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod
|
skohy
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 1 330 |
![]() |
|
![]() |