![]() |
|
Slykink...zabudnuté heslo42538998859....čakám už od 12:00 na email a nič...nevie niekto prečo?chcem refrešnúť irdeto(ica) |
Jankx1
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 22 |
![]() |
|
RE: Slykink...zabudnuté hesloCi pána, takéto príspevky by sa mali mazať. Človeče a čo mi ti teraz máme na to povedať, musíš len čakať !!! Myslím, že poslednú dobu sa tu objavuje takýchto zbytočných vlákien až až. Malo by sa to nejak riešiť. Čo ty na to admine? Rv |
PeMa
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 968 |
![]() |
|
RE:Skylink...zab.hesloMáš to tam. Ale ty si len dnes predplatil balíky-prepneš na STV1alebo ČT1,keby si aj neprepol pr.Ti nabehnú.Email tak do týždňa-min. :))) |
pego097
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 367 |
![]() |
|
pego097ďakujem za refreš pego097 :) ....bez refreša by to asi nešlo a na email čakať tak dlho :) |
Jankx1
![]() |
|
RE: Slykink...zabudnuté hesloAk si pri registrácii nezadal správne email,tak môžeš čakať aj do nekonečná.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
RE:Slykink...zabudnuté hesloTak,ako napísal letas-potom som si všimol,že je to vlastne nová karta. :O |
pego097
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 367 |
![]() |
|
PeMaak nemáš chuť niekomu pomôcť načo sa tu sťažuješa rozčuluješ.Mne ani iným čo máme prístup - Pre partnerov - Servis kariet - to nie je problém :))) :))) |
Bejka
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 81 |
![]() |
|
BejkaAle proč dělat někomu poskoka a podrštašku když úřaduje provider?Telefon není?a u dotyčného je asi velký problém si heslo zjistit popřípadě změnit.V menu karty to je "problém" :-/ :laughing: na dvě!!! minuty, ale proč se snažit že? od toho je diskusní forum :laughing: A bublajs by napsal-oprav si ten křáp-protože zápisy přijdou skoro okamžitě.hofk ;P |
slávista
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 583 |
![]() |
|
slávistazapisky prišly až po refrešnutí karty..."pego097" ďakujem ešte raz!!!....bez hesla kedže ešte doteraz na email neprišlo nič,ani úspešná registrácia cca 8hod...sa do menu nedostanem....email správny!!!...a volať na 249220354 z SK....to by bola pekná sumička v Eurách ;) |
Jankx1
![]() |
|
Jankx1Ochotní se vždy najdou a rádi pomůžou. Namyšlení pouze křičí. Tento problém nemáš sám, buď klidnej. Občas se to stává, že nenaběhne karta a čekat pár dní na odpověď je zbytečné, rádi pomůžeme.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
RE: Slykink...zabudnuté heslo...před svátky jsem se tady v diskusi ptal jakým číslem začínají ICE karty a jakým IRDETO, protože po více než dvou dnech se CSlink karta nerozjela a tak jsem si nebyl jistý zda náhodou omylem nemám IRDETO kartu....Byl víkend, tudíž info linka nebyla v provozu... tak jsem se zde zeptal, a pro příklad zadač číslo karty. Zdůrazňuji, že jsem nežádal o REFRESH a co se stalo? Dostal jsem B A N Á N. Sice jen do konce roku, ale dostal. Následně v první pracovní den jsem hned ráno volal na CSlink, slečna se snažila, radila, poslala refsesh a stále nic. Po obědě jsem se vydal do obchodu. Prodejci jsem řek co a jak. Kartu dal do svého přijímače...čekáme....nic se neděje....provádí refresh....nic...odcházím bez karty...po dvou hodinách přicházím z5...stále nic. Nakonec odcházím s novou kartou, dojdu domů v bundě jdu do pracovny, škubu obal a kartu dávám do přijímače zapínám TV a přijímač svlékám si bundu otáčím se k TV a co nevidím TV hraje čkám 10 minut a projíždím všechny kanály...vše hraje. Nová karta tedy naskočila okamžitě.Takže byla vadná původní karta. Víkend strávený nad jejím rozběháním a k tomu jeden neoprávněný banán... A ještě jedna drobnost, nevím zda to na to má vliv, nevím na jakém principu funguje přidělování banánu, zda se jen blokne příslušné uživatelské jméno či IP adresa, protože po té co jsem dostal banán, tak dalším dvoum sousedům v domě se nedařilo přihlášení do diskuse. |
Jirka 76
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 85 |
![]() |
|
jirkoa co chceš náhradu ušlého zisku ? |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
koncemroku se na banány kdysi stály fronty,nová doba R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
@Jirka 76Chápu, že jsi to asi nečetl, ale jednou se mě tu někdo ptal, jak posoudím, zda vlákno je nebo není žádostí o refresch. Je to úplně jednoduché, pokud do něho autor tématu vloží své celé číslo karty. Jakou otázkou to "zakamufluje" už mě nezajímá.Ban si dostal 100% proto, že bylo "v dosahu 24h" vlákno s refreší. Mě neoblafneš a zkus si ještě jednou postěžovat o neoprávněném banu. Na zjištění zda se jedná o ICE nebo Irdeto ti stačilo napsat první 4 číslice. U CSlinku, který nemá ICE dokonce jen tu první! Samozřejmě ti mohu věřit, že jsi to nevěděl a o refresch žádat nechtěl. Udělat to ale každý, tak jsme zpět tam odkud jsme přišli. Dobrý úmysl 100% rozeznat nemohu. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
![]() |