, sekce: Skylink |
|
Zvuk Discovery HD CZ SkylinkČuste. Hledal jsem v diskusi kousek zpátky, ale vlákno jsem nenašel - jede vám v pořádku AC3 zvuk u Discovery HD CZ 11856/V? Ode dneška mi to koktá.... MTV LIVE HD to dělá od začátku, to neřeším, ale tenhle program by mě mrzel, kdyby nechodil.. Jiné HD s AC3 v poho. ARIVA TT HD PVRkoaxial & utp
|
Diaboltp
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 438 |
|
|
RE: Zvuk Discovery HD CZ SkylinkShowbox Vitamin tiez seka zvuk na Discovery,,,.... |
dysan
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 351 |
|
|
Známýproblém tohoto programu už delší dobu ;) |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 466 |
|
|
RE: Zvuk Discovery HD CZ SkylinkDiscovery HD CZ problem so zvukom , MTV HD CZ žiadny problem so zvukom.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
|
|
RE: Zvuk Discovery HD CZ Skylinkuž od rána to blbneAmiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100
|
alda
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 3 393 |
|
|
Nat Geo HDA další problém. Přestal jít CZ zvuk na Nat Geo HD. Dokonce vypadla i nabídka jazyků. |
mira31
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 10 |
|
|
RE: Zvuk Discovery HD CZ SkylinkTeraz som to kontroloval a ide bez problemov. (aj ked len v MPEG)Nosce te ipsum.
|
Warder
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 640 |
|
|
RE: Zvuk Discovery HD CZ SkylinkPardon, to bola reakcia na mira31 a jeho prispevok o Nat Geo HD.Nosce te ipsum.
|
Warder
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 640 |
|
|
RE: Zvuk Discovery HD CZ SkylinkMe se to stava pravidelne u vetsiny Skylink dokumentarnich HD programu. Vyrazne vice u anglictiny nez u cestiny. Na discovery je to nejhorsi ale dost se to deje i na history HD. |
Mikek
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 822 |
|
|
RE: Zvuk Discovery HD CZ SkylinkOmluva. Po smazání a skenu TP jede takže problém u mne. |
mira31
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 10 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|