![]() |
|
Sekání programu Minimax/AnimaxAsi před 14 dny jsem si všiml, že dochází k občesnému zaseknutí obrazu i zvuku u tohoto programu. Ostatní programy i ze stejného transpondéru jdou bez problému?!Smazání a opakované naladění nepomohlo. Mám Vantage1100s. Máte někdo podobný problém? anténa 115cm, motor DM3800, TechniSat SONATA 1, Skylink a Telly OTT
|
balsja
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 223 |
![]() |
|
RE: Sekání programu Minimax/AnimaxTrosku som to pre teba otestoval na DM8k a na VU+ Solo a nic som si popravde nevsimol.Nosce te ipsum.
|
Warder
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 640 |
![]() |
|
Re:WarderDíky!Mohlo by na to mít vliv, že mám v přijímači naladěnou i maďarskou verzi tohoto programu, která má stejný název?Ta funguje bez problému?? Už dříve jsem odstranil z názvu programu HBO CZ HD písmena CZ a program přestal fungovat (měl stejné označení jako HBO HD pro Maďarsko?? anténa 115cm, motor DM3800, TechniSat SONATA 1, Skylink a Telly OTT
|
balsja
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 223 |
![]() |
|
RE: Sekání programu Minimax/AnimaxNemam tu po ruke rovnaky pristroj na simulaciu tvojho problemu, takze ti nemozem dat nejaku jasnu a priamu odpoved. Skus si zalohovat setings, vymaz ho a cele to nanovo prescanuj.Nosce te ipsum.
|
Warder
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 640 |
![]() |
|
![]() |