![]() |
|
LED 55 PFL 7606k(stříbrná) a k němu HD přijímačZdravím.Chlapi k této sříbrné LED potřebuji Hd přijímač ve stříbrné barvě.Jediný požadavek je kvalita obrazu a občas něco nahrát a karta IRDETO.Díky |
jm57
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 427 |
![]() |
|
RE: LED 55 PFL 7606k(stříbrná) a k němu HD při...Toto je fakt humorné fórum.:))) |
Nibiru
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 1 061 |
![]() |
|
NibiruKazde forum tvoria jednotlivy ludia ktory do neho prispievaju. ;)Nosce te ipsum.
|
Warder
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 640 |
![]() |
|
NibiruTuhle otázku mi dal kamarád v hospodě,momentálně dost velký "zbohatlík",který si tuhle TV koupil.Pokud nevíš,tak neodpovídej.To se můžu zeptat na zahradě své kury vlašky. :))) |
jm57
![]() |
|
RE: LED 55 PFL 7606k(stříbrná) a k němu HD při...VU+SOLO, Vantage VT1 HD. |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: LED 55 PFL 7606k(stříbrná) a k němu HD při...jm57:Opýtaj sa svojej kury vlašky čo je google a ako sa používa. :))) |
Nibiru
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 1 061 |
![]() |
|
že jsise nezeptal přímo v hospodě,tam jsou ti největší odborníci a po třech pivech vědí vše R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
RE: LED 55 PFL 7606k(stříbrná) a k němu HD při...a ten zbohatlík nemá na poriadnu telku, ktorá má DVB-S2 tuner už zabudovaný? toho filipsa nech dá do búdy Orechovi a kúpi niečo priadne a strieborné.Keďže na funkčnosti me asi moc nezáleží, hlavné je aby to dobre vyzeralo na stene tak by mohol kúpiř aj maketu TV v Ikea. To je moc, to je moc :bigeyes: |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
NibiruTak se nenasírej.Neživím se tím a tak nemám žádné velké povědomí,který z těch stříbrných přijímačů mi k této TV nabídné supr obraz.Google mi kromě té barvy, moc nepomůže.:) |
jm57
![]() |
|
RE: LED 55 PFL 7606k(stříbrná) a k němu HD při...Este robi TechniSat v striebornej farbe Isio S1(teda aj v ciernej), obrazovo je ok.Nechapem, ze na jednu rozumnu odpoved od CES su tu styri "podivnosti"...... Rv |
HornetF18
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 878 |
![]() |
|
zabudovaný SAT tunerto je lépe se zeptat té vlašky ! |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
Dagy2Musím souhlasit s "tonkem".Zabudovaný tuner bych si ani já určitě nekoupil |
jm57
![]() |
|
RE: LED 55 PFL 7606k(stříbrná) a k němu HD při...Philips se sat. tunerem zrovna mám a i přestože jsem tu TV kvůli něho nekupoval(rozdíl mezi "s ním a bez" je nižší než ceny obou modelů v různých obchodech), tak tvrdím, že na sledování Skylinku zvlášť pouze z jedné družice je to pro uživatele, který se chce především koukat lepší než ext. přijímač.Skvělý obraz, žádná další krabice(zvlášť když je pověšen na stěně), jeden dobře provedený ovladač. Problém nastává při vyhledávání a editaci programů z více družic, to je prostě tragédie zatím všech značek. A pokud si její majitel nebude sám umět zaktualizovat setting(naštěstí se dá zálohovat a přenášet mezi různými modely philips - vyzkoušeno), těžko bude pokaždé nosit televizi někam do obchodu kvůli přelaďovačkám.. To už je prostě život, vivat naším operátorům.. Dodnes nemohu pochopit proč jim trvalo tak dlouho rozhodnout, která NohaSD zůstane a proč EurosportSD, který bude z 23,5 dostupný i pro Skylink, není dostupný vlastně už teď, aby se to těm co mají motor nebo pouze jednu družici mohlo spolu se slovákama a Coolem přehodit s předstihem.. Tři měsíce o tom debatovali a měsíc budou připojovat caid. Na zaplakání. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
![]() |