Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

Linux pro začátečníka

Dobrý den, prosím o radu který z těchto receiverů koupit.
Dreamsky NXP 256 HD - můj favorit
Optibox Anaconda HD
SHOWBOX Vitamin 5000HD
S linuxem teprve začínám a tak si chci pořídit raději něco v dolní cenové hladině.

Jackass
Registrace: 9/2008
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29
Odpověď v diskusním vlákně

Jackass

Já vím že to vypadá blabe když mám HD Box.. Ale kup si jeden z těchto.. HD-BOX FS-9105 PVR nebo tento HD-BOX FS-7110 HD PVR za málo peněz dobrý přijímač.. R^

Nechlubím se. Pouze oponuji! IP BOX 910+DiSEqC, HD BOX 9200+SG2100, HD BOX 9100+SG2100, pro nahrávky HTPC ION2 (NAS),MMC Xtreamer SW1, eGreat EG-R200PRO II..Mimo jiného ;-)

TRE
Registrace: 2/2006

RE: Linux pro začátečníka

tohle je za dobrou cenu a je tam vše co potřebuješ a podpora je velika dobra německa značka žadny šunt http://e-shop.satelity-honza.cz/index.php/ferguson-ariva-link-200-p8

hodaa
Registrace: 4/2006

hodaa

Neudělal sis náhodou WEB obchod??? Co ta reklama !!! Rv

Nechlubím se. Pouze oponuji! IP BOX 910+DiSEqC, HD BOX 9200+SG2100, HD BOX 9100+SG2100, pro nahrávky HTPC ION2 (NAS),MMC Xtreamer SW1, eGreat EG-R200PRO II..Mimo jiného ;-)

TRE

Dneska mi má dorazit Dreamsky NXP 256 HD za 3 105 Kč. Tak se budu mít co učit :laughing:

Octagon SF4008 UHD 4K + Od Skylink & Kombi přechod k Telly & velký balíček. Motor DIGIPOWER SG-2100 + LNB Inverto Twin Black Ultra + parabola 105 (53°E - 30°W). TV LG 55UH600V

Pikollo
Registrace: 6/2008

hodaa

Dej si do kontaktu na web obchodu aspoň IČO!!
Bez toho bych na takovým obchodě nic nekoupil! Rv

TRE

Jackass

ale showbox vitamin nie je linux! :)

T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich

THXKO
Registrace: 3/2010
Galerie: THXKO

Kde koupit HD 9105 a nějak normálně (nick Hodaa tam má podivný ceny...). Ten box teď snad nikde není (má to nějaký důvod?). Díky :-)

minestra
Registrace: 4/2009

@ TRE

Za málo muziky,velký šrot

Prosat
Registrace: 8/2005

minestra

Třeba..
http://www.videotech.cz/hdtv-prijimace/hd-box-fs-9105-hd-pvr-linux

TRE

Prosat

Prosat... U tebe bude všechno šrot!!! On nechce dreamboxe za 20000!! Píše pro začátek.. Jinak nevím co se ti za ty prachy nelíbí..Proč tady každej používá slovo šrot. Si někdy připadám že jsem mezi HARANTAMA NEKDE VE ŠKOLCE !!! Rv

TRE

TRE, ale dnes je většina věcí šrot. Rv

HiFiOK
Registrace: 12/2006

Já mám nyní na studium VU-Ultimo a to mi jako šrot nepřijde.

A Showboxe 5000 Vitamin bych domu nechtěl ani náhodou. Je zvláštní, že si ho kupují především majitelé, kteří mají doma kartu TT 285... :))) :))) Tak, jak má tento box řešené PVR, jeho přehlednost a obsluha, nic hroznějšího jsem nezažil. Fuj ;P

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Kupil by som dreambox original, pre zaciatocnika je lepsie ak aspon masinka je spolahliva.
Podpora je velmi dobra i ked cena je trochu vyssia.
:8)

Peep
Registrace: 10/2010

Jackass

jak ti kolegove radej, za malo penez hodne muziky jedine ten hdbox. podpora super. ariva shitlink nebo dreamsky jsou spis takovy parodie. platforma na ktery je postavenej hdbox - Fortis ma celosvetove tolik prodanejch kousku, ze ty vise zminene nedosahujou takovyho prodeje ani kdyby si nasobil ruznejma cislama nekolikrat. tady mas vycet vetsiny klonu na fortis platforme. http://wiki.arcon-friends.net/index.php/Fortis_Modelle

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

Nic horsiho nez dreamsky 256 hd jsi koupit nemohl pokud se chces ucit zrovna linux ale na to prijdes sam proc to pisu.Neznamena to ze proti tomuto prijimaci neco mam,sam jeden vlastnim.Dej potom vedet jak se ti dari se ucit linux na dreamsky R^ :)))

bistro
Registrace: 9/2009

Tak ja neviem o com je rec.Vitamin pokial viem nie je linux,optibox panthera ni je otvoreny linux a dreamsky nepoznam (vraj nastastie) neviem posudit.Takze z toho co si napisal tazko dedukovat co si myslel pod linuxom.Uplna sloboda je otvoreny linux ale to su ine stroje.....

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

to saxon

Dokážu si představit, že máš určitě spoustu jiných starostí, ale nemohl by si napsat o ultimu pár vět? Co se Ti líbí, nelíbí z Tvojeho pohledu "nelinuxáka". Anebo že by už linuxáka? :)))

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005

bistro má pravdu

Jsem taky vlastník Dreamsky 256HD, ale nejsem s ním spokojen.
Přečti si forum.satdigitalne.cz kde je toho více. Dneska bych už do něj nešel. Stejně brzy skončí u dětí v pokojíku na ty jejich ptákoviny.

Vždy může být hůř....

Jimmy
Registrace: 4/2003

pokud se chce někdo na linuxu "učit" a není totálně tupej, tak to chce něco s enigmou 2 :lookaround: :)))

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

Dreamsky 256 hd v ziadnom pripade mal som ho 3 dni potom som ho vratil do obchodu , ten ma stal nervou nikdy viac ani zadarmo!!!!

miki6874
Registrace: 2/2011

tukan

zatim jsem stale ve stadiu studia, nechci tady neco psat, aby tu byl kovanym linuxakum pro smich, chapes? Je to ale uplne jina liga, nez obycejne boxy s uzavrenym SW. Je naprosto jasny, ze cesta vede prave timto smerem. Jeste najit takove zakazniky, kteri toto oceni a daji prednost pred levnym a zprofanovanych zbozim Skylink ready a pod.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

tak neco napis :) uz si nasel shell ?

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

shell, to je ta cerpacka, nie ? :D

sgi320
Registrace: 6/2008

@Jackass

Píšeš že "S linuxem teprve začínám" ale to neznamená, aby si nekúpil niečo lepšie. Na prijímače ktoré si vymenoval, radšej rýchlo zabudni. Budú to len zbytočne vyhodené peniaze. Ja by som Ti doporučil Vu+Solo, alebo DM800 aj z druhej ruky, keď nechceš moc investovať. Vu+ kúpiš nové do 200€,je to úplne niečo iné,ako to,čo si vymenoval. Nemusíš mať z toho obavy, nie je zas také strašné to rozbehať,ak ovládaš trošku lepšie PC,budeš sa chcieť učiť a nie si lenivý tak to zvládneš. Pre začiatok si tam môžeš nahrať už hotový image a môžeš skúšať. Keď si to ošaháš,dáš si tam potom čistý image a ten si urobíš pre svoju potrebu podľa Tvojich predstáv.Podpora strojov s E2 je vynikajúca,pluginov je strašné množstvo a stabilita na platforme mips je veľmi dobrá.

doky
Registrace: 1/2007

@doky

Máš uplnou pravdu,než ten schit sh4

Prosat
Registrace: 8/2005
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra