Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

Linux pro začátečníka

Dobrý den, prosím o radu který z těchto receiverů koupit.
Dreamsky NXP 256 HD - můj favorit
Optibox Anaconda HD
SHOWBOX Vitamin 5000HD
S linuxem teprve začínám a tak si chci pořídit raději něco v dolní cenové hladině.

Jackass
Registrace: 9/2008
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Linux pro začátečníka

Vůbec se tu nemluvý o clonech Dreamboxů,což by tazateli asi stačilo-finančně.Jsou to špatné příjmače?

Liska
Registrace: 2/2008

RE: Linux pro začátečníka

Ak ísť do klonu DM,tak potom by bola zrejme najlepšia voľba DM800SE,ale cena je tiež okolo 200€ a pri klone je potrebné vedieť,čo tam treba presne dať (aký image) a pod.Nakoľko dotyčný nemá zatiaľ s takýmito strojmi skúsenosti,volil by som radšej originál.

doky
Registrace: 1/2007

@doky

Dreambox HD Se clon je dobrá volba,ale chce to aby ti ho někdo do začátku nastavil. Mám ho asi tři neděle a mohu jenom chválit. A pak to hlavně nehrotit něco přečíst na forech (tady se raději neptat) a je hodně ochotných lidí,třeba ze Slovenska,kteří velmi ochotně poradí a nasměrují. DM 800HD Se clon je best.... R^

grower
Registrace: 2/2010

@doky

Dreambox HD Se clon je dobrá volba,ale chce to aby ti ho někdo do začátku nastavil. Mám ho asi tři neděle a mohu jenom chválit. A pak to hlavně nehrotit něco přečíst na forech (tady se raději neptat) a je hodně ochotných lidí,třeba ze Slovenska,kteří velmi ochotně poradí a nasměrují. DM 800HD Se clon je best.... R^

grower
Registrace: 2/2010
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra