Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Optibox Koala

Ahoj-může mi někdo poradit jakou adresu zadat do nastavení sítě na Server pro upgrade firmwaru .Ten co je tam nastaven nefunguje.Děkuji :(

Tiplik
Registrace: 4/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Optibox Koala

asi zadnou a upgraduj pres usb flashku :)

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

Tazatel se ptal na něco jiného! Taky by mě to zajímalo.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba
Registrace: 3/2007

odpoved dostal . kolega co ho ma rika, ze to proste nejde, takze USB. nehlede na to , ze optibox moc aktivni co se podpory tyce neni a do koaly se cpe FW pro hdbox nebo pro octagon upravenej pro koalu .

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs

Jo to musíš odpovídat na dotaz a ne štěknout půlku. Jinak díky,nejsem sám, tento problém jsem byl nucen řešit a nenašel jsem taky řešení.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba
Registrace: 3/2007

řešíš dvě věci:nejdřív musíš nastavit sít a pak aktualizovat fw.Já mám koalu taky a dodnes mne sít nechodí a chodit nikdy nebude i dyž jsem tu měl profi síťaře.Jak si myslíš že ta sít pak funguje? Že jako budeš sedět u PC a po té síti si pak budeš třeba pouštět internetová rádia do Koaly a odtud do TV nebo do domácího kina? No na to zapomeň.Tak to nefunguje.Já Koalu mám,je to skvělý přístroj, exkluzivní ovládání nahrávání na ext.disk,ale je to taky pěkná *k(nevhodné slovo).Např včera jsem náhodou vymazal celou družici 23 komplet se všemi programy a pak jsem to dával 2 hodiny dohromady.Doted nechápu jak se to mohlo stát..prostě Astra 23 přestala existovat....

Piller
Registrace: 8/2003

radu jsem nakonec zapoměl napsat:nejdřív si zazálohuj setting,pak nahraj fw na USB a odtud do Koaly a ušetříš si nervy a funguje to dobře i bez sítě...

Piller

do jaky miry ti ta koala nefunguje se siti ?

bublajs

bublajs

to se ptáš mně nebo jeho? Pokud jde o mne, nefunguje vůbec.A hlavně - nevím, jak by vůbec ta síť měla fungovat a co by se přes ni dalo do TV pouštět.Pokud nefunguje tak,že na PC pustím film a přes router a z routeru do reciveru a odtud do TV, tak nevím,k čemu by mi to bylo.Stejně tak když si chci z youtube něco pustit do TV , opět přes router do sat.reciveru a odtud do TV,tak fakt nechápu ,k čemu by mi to bylo.Moje setava by mohla být : PC - router - KOala -TV.A to teda nefunguje.

Piller

??? trochu ti nerozumim. co to je nejde ? kdyz das v terminalu ping www.seznam.cz tak to nejde ?

bublajs

To bublajs...

co mi nejde? No nejde mi propojit KOalu do domácí sítě:z PC ethernetem do D-linku a z routeru vedu ethernetem do Koaly.Myslel jsem si,že tímto propojením dostanu vše co chci do TV.Opravdu nevím, co je "terminál" v této souvislosti.jestli máš chut mi poradit,budu ti vděčný.Hlavně ale bych chtěl nejdřív vědět,co mi to umožní přes Koalu z PC sledovat. mám mail: carlo62@centrum.cz.Díky
Hlavně mně ale neodkazuj na ab-forum,podle toho nejsem schopen to zprovoznit.

Piller

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra