![]() |
|
Výpadok Prima + čt + barandovKto poradí ???Mám skylink kartu výmena a v staršom prijímači EmTech 150CR mám nefunkčné frek. 12525 a 11895 ( signál 0 % ) ostatné bez problémov. :( Ďakujem. |
mirkozh
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 31 |
![]() |
|
RE: Výpadok Prima + čt + barandovBuď vadný konvertor (LNB) nebo špatně nastavené parametry v přijímači (menu Anténa), mělo by tam být něco jako Polarizace - automaticky... |
dvb.cz
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 345 |
![]() |
|
RE: Výpadok Prima + čt + barandovJeště by to mohlo dělat hodně pootočené LNB v objímce (velký skew). |
dvb.cz
![]() |
|
RE: Výpadok Prima + čt + barandovNo neviem, v jednej izbe mám GoSat 7055 spárovaný s emtechom z jenej parab., v druhej izbe tem emtech, na gosat žiadny problém.a na EmTech iba tie dve frek. problémové , všetko ostatné super. |
mirkozh
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 31 |
![]() |
|
zkuspřehodit přijímače,ať máš jistotu,že to není venku,nebo v kabelu,typuji na vadu přijímače,taky jsem to před časem řešil,vypadly 12525V,ostatní chodilo R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
RE: Výpadok Prima + čt + barandovA je přívodní kabel ve správné zdířce LNB in!Stává se, že se někdo splete a zastrčí do LNB out :-/ Pak něco jde a jiné ne. ;) Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 860 |
![]() |
|
RE: mirkozhProč to nenapíšeš hned v prvním dotazu, že máš dva přijímače na jedné parabole :fuming: , přehoď je mezi sebou a uvidíš |
dvb.cz
![]() |
|
RE: Výpadok Prima + čt + barandovrestartni přimač pokud nepomuže přeskenuj nebo maš přehozeny disegy |
hodaa
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 188 |
![]() |
|
RE: Výpadok Prima + čt + barandovA nebo má zapnutý gosat na horizontální polarizaci a tím pádem mu nejde vertikál.A navíc mám takový dojem,že gosat napají trvale konvertor k vůli aktualizací programů a klíčů do karty ,takže gosat nechej na čt 1 a pak by měl hrát i emtech a prima atd. |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 677 |
![]() |
|
![]() |