![]() |
|
Firmware Topfield SBI-2060+spárovaná SKYlinkKartaSatelitní přijímač Topfield SBI-2060 se spárovanou SKY link kartou je nefunkční s aktuálním firmware zveřejněným na http://www.antenex.cz/public/index.php?direction=0&order=&directory=Receivery/Topfield/SBI-2060&Informace: "POZOR! pouze pro nepárované přijímače, pro ty co nebyly dodány v setu s párovanou kartou, firmware" byla zveřejněna na této stránce až potom, co jsem na to firmu upozornil (tuším, že to bylo 27. prosince 2011). Před tím než Antenex tuto informaci zveřejnil jsem však tento firmware nainstaloval, protože byl označen jako aktuální firmware pro Topfield SBI-2060. Je někde dostupný starší funkční firmware pro satelitní přijímač Topfield SBI-2060 se spárovanou SKY link kartou? Technik Antenexu mi do telefonátu sice uvedl, že již mají opravenou verzi firmware pro SBI-2060 se spárovanou kartou SKY link a že ho BRZY uvolní. To však bylo v pondělí 9. ledna 2012 a dosud není opravený firmware venku. Přístroj tak zbytečně leží zcela nefunkční vedle nového HD televizoru... |
poiuz
Registrace: 1/2012 Příspěvků: 1 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |