![]() |
|
Kaony a karty GitalDlouhodobé problémy se zasekáváním obrazu na Jojkách na staré frekv.11797 a všech STV kód. programech na novém TP a receiverech Kaon, prý v posledních dnech ustaly. Vzhledem k tomu, že jsem měl mnoho nespokojených uživatelů s touto kombinací, mě zajímá současný stav, zvlášť proto, že kartu Gital nemám možnost vyzkoušet. Děkuji za odpovědi. |
valsora
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 230 |
![]() |
|
RE: Kaony a karty GitalAB Cryptobox 150 se starou GITAL kartou - funguje obojí, stará i nová frekvence.Podle pár opic se nemůže hodnotit celá ZOO
|
eukubus
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 173 |
![]() |
|
RE: Kaony a karty GitalHEAD SD 2900 tiež s tie isté problémi |
loop12
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 663 |
![]() |
|
RE: Kaony a karty GitalNebylo to jen na novém, ale i starém tp. Dík za info, vyzkouším.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Kaony a karty Gitalči už staré alebo nové TP na karte GITAL, na Opensat 9900 hd pvr bez problémov,predtým aj v príjmači Kaon 570 a bez problémov opäť.3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 3 170 |
![]() |
|
RE: Kaony a karty Gitaluž SOM TO RAZ TU písalMáM kAON ks 570 KARTU Gital. Na uvedenej frekvencii stále problémy , najma na JOJ a Joj plus. V Sortecu V Bratislave mi povedali, že to nevedia opraviť. Seká to aj na novéj frekvencii 11836. Keď tam dám kartu výmena Sylink je to lepšie , ale tiež to občas zamrzne, nie tak často. Chyba je teda aj V Kaone aj Gital karte. Mám v druhej izbe Technisat S1 a tam obe karty Gital aj výmena ICe fungujú preffektne. |
Legan
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 32 |
![]() |
|
RE: Kaony a karty GitalProgramy mě zlobily jen na nové frekvenci. Psal jsem mail do CSLinku a odpověděli, že se jedná o vadný zápis na kartu. Nechce se mi tomu moc věřit, ale už to funguje bez problémů.Podle pár opic se nemůže hodnotit celá ZOO
|
eukubus
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 173 |
![]() |
|
RE: Kaony a karty GitalAle ty asi píšeš o AB, my o Kaonu..Pouze Joj a Joj+ Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
Nebude to tohle???http://www.schwaiger.cz/static/pdf/CS-Link-Gital.pdf |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
RE: Kaony a karty GitalTeda poručíku Dane! /Forest Gump/Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
![]() |