Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Nové SK programy - problém

Mám TV Panasonic 46G15 a nový transpondér (11836) se automaticky nenaladí.
Pokud ho nechám naladit ručně, programy jsou sice nalezeny (TV i rozhlasové), avšak přístroj stále hlásí, že na těchto kanálech není signál.
I přes menu Zjistit stav signálu na uvedených kanálech je zobrazován nulový signál i nulová kvalita.

Ostatní transpondéry vč. HD programů fungují bez problémů a signál je na všech více jak 80%.

Nemá někdo nějakou rozumnou radu co s tím? Na Skylinku mi poradili uvést do továrního nastavení a naladit znovu, ale takovou ptákovinu asi nemá smysl podstupovat.
Díky

Danikk
Registrace: 3/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Nové SK programy - problém

jestli jsou programy pri naladeni nalezeny, tak tezko pri zobrazeni budou bez signalu ... zkus je ted vymazat a znovu naladit, opakuje se to? na dalku se nekdy tezko dozvis s jakym ptakem komunikujes, proto rada ze Skylinku byt ptakovina ani nemusi ;)

milanm
Registrace: 3/2006

Dát ručně 11836 ale nechce se tam dát FREKVENCE asi do paměti kvůli rychlosti že ? Stále to má jinou rychlost než má mít a nejde s tím nic dělat ? Pokud to nepomahá , tak stačí dát automatické ladění , programy se smažou a znovu naladí ( pak znovu seřadit a to není problém vše jde OK ) . pokud se tato frekvence po auto. ladění nenaladí sama , pak přidat ručně 11836 atd. a jedeš OK . NEMUSÍŠ ANI DÁVAT továrný nastavení to až nakonec když vše selže , vypínání ze zásuvky taky nemá vliv . Pozor nepléct si u Panasonicu s vestavěným satelitem automatické ladění 3 řádek a auktualizovat seznam 5 řádek tam se 11836 nedoladí tato frekvence .
Před 14 dny jsem to dělal a nejen na panasonicu ale i na EXT. satelitech . výsledek super . Dělá to jen tato frekvence A JEN NA NĚKTERÝCH PŘÍMAČÍCH ostatní se ladí OK bez problému . R^

standa111
Registrace: 11/2009

Není to poprvé co Panasonic zápasí s problémem na transpodérech.Po problému s dekodováním 12110 museli vytvořit nový FW na kterém se objevily zase jiné problémy.Osobně zastávám názor externího satelitního HD-přijímače propojeného s tv HDMI kabelem.

viliam
Registrace: 11/2006

No mám Panasonic TX-P42GT14 a přes ruční ladění OK. Źádný problem 11836

rodra
Registrace: 10/2010

@viliam

Mam naprosto shodny nazor ,pro mne TV v prozatimni podobe,bude vzdy pouze monitor.S kolegou (NEOPDP se sat tunerem ,bez problemu) vedeme neustaly boj spickovanim:), nastesti jsme se jeste nepobodali nozema.:)

hdpe
Registrace: 11/2007

Můj názor je taky že ze dvou v jednom nekouká nic dobrého ;P

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD

jackino
Registrace: 1/2009
Galerie: jackino

tak si kupte zvášt přístroj i DVB-T co byste pro to neudělali přece dva v jednom pro někoho je nanic ,Až se rozbíje v televizi DVB-T nekoukáš .
Podle mne je to věc každýho já mu taky nevnucuji auto VOLVO když má ŠKODU. Vše má svoje na to TV zapnout a vypnout 3x za týden na chvíli a u někoho kouká jen na NOVU . Včera jsem byl v nemocnici a na co koukají jen na NOVU ostatní programy je nezajímají a to si někteří platí připojení 40 kč na svoji TV a nikdo jim nevysvětlí , že jsou i jiný programy . :laughing:

standa111

Ano je to dle vkusu kazdeho soudruha,nepravim ze 2 v jednom je nanic - ba naopak pouzivam 3 v jednom S+T+C (DM8000).Nekdo pouziva HTPC atd.Receno jednoduse,pripadny vznikly problem je vyresen vzdy rychleji nez u integrovanych TV (aspon moje zkusenost).

hdpe
Registrace: 11/2007

Tak jsem provedl přeladění a už to běhá. Díky
Sice je to občas s Paňákem opruz (už jednou byly problémy s HD), ale i tak bych neměnil. Další krabici na SAT bych prostě nechtěl. Ale každému jak mu chutná ;)

Danikk
Registrace: 3/2010

dva v jednom

Docela chápu Ty kdož nechtějí mít víc krabiček a koupí si TV s vestavěným dig. sat. tunerem, nicméně je fakt, že se tam pořád něco sere a nefunguje.

Fire
Registrace: 3/2011

také mi to nejde naladit

Ahoj,také mi to nejde naladit jak si to přesně udělal.Díky.

power3
Registrace: 7/2010

Mám rovněž TV Panasonic řady G15 a také nelze ručně doladit slovenské stanice na nové frekvenci 11836. Sice se naladí, ale jsou bez signálu. V detailu to ukazuje rychlost 29900 místo 27500. Doufejme, že pomůže nové automatické naladění jak radí standa111. Díky.

ragazzo
Registrace: 9/2010

pro ragazzo - pomůže automatické naladění ( ne aktualizace programů nepléc si to ) vše se nejdříve smaže a pak znovu naladí .Nezapomenou dát všechny družice najednou co chytáte . Někdo má jak 19.2 tak i 23.5 atd. a co se nenaladí autoMAT. . tak to dodáš už manualně bez problému. Nevím proč ¨všechny programy jdou normálně naladit a ten Slovenský ne . Pokud mám všechny naladěný tak teprv jdu je řadit . Pokud i to selhalo tak továrný nastavení , ale zatím jsem u nikoho dávat nemusel A VŠE VYŠLO OK . Nejhorší je znovu srovnat programy , ale já ze 2000 programů který mám z několika družic , vybral jen 40-50 českých a seřadil za 30 min.Využívám k vyhledávání programů abecedu na panasonicu . Nehledám třeba NOVU kde je na jakým čísle třeba na 1080 ale dám si TV programy podle abecedy a jedu jako vítr a vybraný programy dávám do oblíbených č1 atd. . R^

standa111

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra