Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

VU+ aky soft pouzivate?

Nakolko je velky vyber mozno by si aj majitelia precitali aky soft si ziskal ich/vasu doveru?A ak mate chut napisat preco?Sam som majitelom od vianoc a momentalne tam mam open AAF,viem ze vacsina ludi pouziva BH.Ak chcete maly prieskum nezaskodi aj tak je tu mrtvo teraz...... :lookaround:

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: VU+ aky soft pouzivate?

Pro já používám ViX, protože je celkem primitivní a asi nejvhodnější pro linuxové začátečníky. Manželka zase každou chvíli oceňuje vestavěný permanentní timeshift.

BH a VTI jsem také zkoušel, ale nějak mě ani jeden nezaujal.

Já se práce nebojím. Klidně si k ní i lehnu.

kubisek
Registrace: 2/2005

Zo začiatku, 2 roky späť, mi VTI a BH padali. Nainštaloval som OpenPLI. S ním som nemal žiadne problémy, tak som pri ňom ostal.

robso
Registrace: 10/2007

Jasne kazdy ostane pri tom co mu padne do oka a vyhovuje funkce.Osobne som ako prve skusal AAF summer image kde uz viac menej vsetko co som potreboval slapalo.Potom vysiel ten open AAF kde je uz ten novsi kernel,tiez som vyhadzal to co nepotrebujem.Pridal co pouzivam a zatial o.k. Aj ked este treba dotiahnut malickosti od vyvojarov ale je to este "nove" takze nie je sa comu cudovat......

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

VTI 3,2 je nejlepší.

hrnek
Registrace: 2/2009

Také mne oslovil VTI 3.2 R^

Nervoš
Registrace: 1/2006

Zatial VTI vyhrava a kde su ostatni z ABF kde je 80 % na BH? :)))

liquere

Tady! Používám BH (momentálně), ale trochu mě trápí připojení k NAS. Aktuálně to nejsem schopný rozchodit, vše se tváří OK, ale na server se nedoklepu. Možná ruce, možná...?

Bloud
Registrace: 2/2006

No nazdar :zombie: Nie som momentalne Blackhólista ale neviem ci to nesuvisi s novym kernelom.Ak pouzivas najnovsi BH.Mne na AAf to tiez hapruje na starsom AAF bez problemov.Ja to az tak nepotrebujem,ked treba prehravam z NAS priamo v TV.Skus sa poradit na ABF tam su Blackhólisti... ;) R^

liquere

VTI 3.0, nemal som zatiaľ dôvod prechádzať na vyžší, alebo iný. neplácam tam hneď nový image, akonáhle sa ukáže, zatiaľ čo potrebujem, mi funguje a určité pluginy sú u VTI stiahnuteľné priamo z menu ;) R^

doky
Registrace: 1/2007

ano,ano krásně napsáno,určité pluginy,žádný tuniasat :))

hrnek
Registrace: 2/2009

BlackHole je best.. pokial viete kde co a ako.. :8)

Torodial-90,all Enigma2 devices for a good watch TV :)

fesacik
Registrace: 6/2008

Tiež používam BlackHole. A ke´d už tu takto píšete. Aký plugin používate na online TV?

Vu+ Ultimo, Open ATV 5.3, 2x DVB-S2, 1x DVB-T; multifeed 23,5E+19,2E+16,0E+13,0E + motor SG-2100: 75E - 30W, parabola Fuba 100Al, 2x LNB Inverto, 1x LNB Alps; 1x LNB GT-SAT.

DJYEMI
Registrace: 3/2008

Já jsem zůstal na VTI, zkoušel jsem (dříve, cca rok zpět) ViX a AAF, ale padaly mě. Zvažuji PLI.

KamilZ
Registrace: 11/2010

@DJYEMI

viacerí zrejme "plugin" Newcamd

doky

Nie, myslel som pre počúvanie net radia a net TV. Čiže, aby si mohol pozerať TV cez dátový stream na TV.
napr. Europa Plus TV, ktorá normálne má na stránke svoj stream.

Vu+ Ultimo, Open ATV 5.3, 2x DVB-S2, 1x DVB-T; multifeed 23,5E+19,2E+16,0E+13,0E + motor SG-2100: 75E - 30W, parabola Fuba 100Al, 2x LNB Inverto, 1x LNB Alps; 1x LNB GT-SAT.

DJYEMI

@doky

napr. na rádio používam NetRadioFS. Viem si tam pridať aj vlastné line pre rádio streamy, ktoré normálne ani na SAT nevysielajú. Napr. RadioCity FI.

DJYEMI

ja som rozumel, iba som tam nedal :))) .na stream nepoužívam zatiaľ nič, hudbu online z Vu počúvam málo.

doky

@doky

Na rádio mám, mňa zaujíma TV.

DJYEMI

Len tak na okraj v com je BH best??? ;)

liquere

Vyzkoušel jsem zpočátku všechny image, pak měl nějaký čas VIX, ale když z toho udělali closed source, přešel jsem na PLI. Nakonec VIX stejně z PLI vychází. A já mám pár pro mě podstatných dodělávek ve zdrojovém kódu, takže potřebuju open source. PLI má denní updaty, já updatuju jednou za několik měsíců, když tam je opravdu nějaký podstatný posun. Z podstatných pluginů bych jmenoval: AutoResolution, AutoBackup, AutoTimer, CoolTVGuide, CSFD.cz, EPGRefresh, EPGSearch, Full back-up, IMDb, Multi Quickbutton, Permanent Timeshift, Webinterface. Některé jsou už zabudované v základní instalaci, většina ne.

mik9
Registrace: 1/2011

Asi tak nejak.Ten permanentny timeshift nepouzivam,nerozumiem aky vyznam to ma.Teda viem funkciu len neviem naco by mi bola.Zbytocne toci diskom,ci nie?A ked je interny produkuje zbytocne teplo vo vnutri.Alebo mate stale telefon???? ;) ako v reklame.....Tak pomaly prebera vedenie PLI co ostatni???

liquere

Já používám timeshift skoro pořád, něco mě třeba vyruší, tak se chci podívat znovu, nebo režie nezopakuje zajímavou akci, tak si ji zopakuju sám :)) Případně pokud se výjimečně dívám na komerční televizi přímo (ne z nahrávky), tak si třeba film na nějakou dobu stopnu, odskočím si, kdy potřebuju já, a ne kdy je reklamní pauza, nebo si chvíli čtu a pustím si film zpožděně, abych pak v rychlosti přeskákal reklamy. Ale je fakt, že zrovna tohle by se dalo nahradit i klasickým nahráváním.

A pak mám ještě v tomto pluginu uděláno pár dodělávek, protože on je vlastně stále aktivní a má v sobě už některé hacky, takže tam mám dodělané hacky pro pár tlačítek, upravené zobrazování na displeji (které se nedá udělat jen tak ve skinu), atd.

mik9
Registrace: 1/2011

Prve som vyhodil crossepg robilo sarapatu na niektorych kanaloch a nepotrebujem to.
Este sa neozval jeden novy majitel tusim tam z juhu ciech. ;)

liquere

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra