![]() |
|
Karta vymenaCauko.Dnes som zaregistroval ICE kartu skylink vymena a uz dlho cakam, kym sa rozchodi v Arive 202.Ake mate skusenosti? |
ruhros
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 295 |
![]() |
|
RE: Karta vymenado 5 minut |
hodaa
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 188 |
![]() |
|
kartaJa uz cakam vyse hodiny a nic,treba v masine nieco nastavit aby prisli zapisy? |
ruhros
![]() |
|
RE: Karta vymenavypni si bloker v nastaveniech a do minuty nabehneTorodial-90,all Enigma2 devices for a good watch TV :)
|
fesacik
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 326 |
![]() |
|
RE: Karta vymenaano, kontaktuj prodejce ;) :)))Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
![]() |
|
KartaDik za info mam prijimac vekmi kratko,ako najdem ten bloker?dik |
ruhros
![]() |
|
RE: Karta vymenaMenu - TV system -- předávání EMM nastav na zapnuto -- restart a zapni na CT1 a čekej.. do pár minut dojdou zápisy. |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 407 |
![]() |
|
RE: Karta vymenaAlebo,môžbyť karta opačne.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
Karta výměna CI Irdeto tel.SharpDobrý den,po zakoupení televizoru Sharp 830E jsem se poradil u Skypu na výměnu karty a zakoupení modulu.Byl mi doporučen modul CAM IRDETO Neotion.Tato sestava mi dělá problémy zustavá mi stát obraz a objeví se tabulka kodovaná služba a je problém to zrušit.Po přepínání na ruzné programi se to podaří.Talé se stane že se program zablokuje rodičovským zámkem a musí se zadat kod (0000)pro odblokování.Prosím mátli někdo s touto sestavou skušenost poradte předem děkuji. |
mamproble
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 12 |
![]() |
|
RE: Karta vymenaBudeš jim to asi muset omlátit o hlavu. Co na to prodejce? |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
RE: Karta vymenaUpdate firmware televize i cam modulu...Ja osobne bych kupoval cam modul vzdy s televizi a pri tom bych vyzkousel mou kartu... |
Hollys
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 767 |
![]() |
|
RE: Karta vymenaMám dotaz. Při výměně na prodejně starou kartu odevzdávám nebo jen předkládám jako důkaz pro výměnu ?Skylink + O2TV
|
kvasnak
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 417 |
![]() |
|
kvasnakstarú si môžeš nechať. Pre zaregistrovanie novej potrebuješ číslo tej starej, za ktorú to meníš |
emo53
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 492 |
![]() |
|
RE: Karta vymenaDíky emo53Skylink + O2TV
|
kvasnak
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 417 |
![]() |
|
![]() |