Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Technibox SIR - kontrola karty

Dobrý den,
rodičům jsem koupil tento přístroj loni v létě a často se stává a poslední dobou stále častěji, že jim obraz na krátkou chvíli zamrzne, hodí to chybovou lášku (kontrola karty, neznámá chyba...) po chvíli se to zase rozeběhne. Toto se klidně stane 2 minuty po spuštění a pak během cca 40 minutového pořadu ještě klidně 2x (když máte zprávy takto rozkouskované tak to docela naštve). Tak se chci zeptat zda je to "normálí" nebo je někde problém a mám jít reklamovat. Díky Pavel

PavelKu
Registrace: 4/2011
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Technibox SIR - kontrola karty

reklamovat Skylink ready harampádí ;) :)))

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček
Registrace: 1/2006

Chyba čtečky v satelitním přístroji. Špatný kontakt čtečka karta. Jedině reklamovat, nebo podlepit čip.

petrpupa
Registrace: 9/2008

Mám přístroj necelý rok a žádnou podobnou chybu jsem doposud nezaznamenal. Spíše se jedná o závadu přijímače.

leošek
Registrace: 11/2009

100% vadny, reklamovat ... vyuziju tohoto vlakna, daji se nejakym zpusobem zastavit teletextove podstranky?

milanm
Registrace: 3/2006

U teletextu mám u tohoto přijímače stejný problém. Navíc potřebuji poradit jak se dá rychle na podstránky najet, aniž bych musel čekat na automatické načetení.

leošek
Registrace: 11/2009

leošek

Dik za info R^

milanm
Registrace: 3/2006

Díky za info, půjdu to reklamovat... Dnes jsem se u nich koukal na zprávy a během 5 minut se mi to 2 krát kouslo a pak za dalších 10 zase jednou. Takže je to jasný reklamace to jistí R^

PavelKu
Registrace: 4/2011

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra