![]() |
|
Technibox SIR - kontrola kartyDobrý den,rodičům jsem koupil tento přístroj loni v létě a často se stává a poslední dobou stále častěji, že jim obraz na krátkou chvíli zamrzne, hodí to chybovou lášku (kontrola karty, neznámá chyba...) po chvíli se to zase rozeběhne. Toto se klidně stane 2 minuty po spuštění a pak během cca 40 minutového pořadu ještě klidně 2x (když máte zprávy takto rozkouskované tak to docela naštve). Tak se chci zeptat zda je to "normálí" nebo je někde problém a mám jít reklamovat. Díky Pavel |
PavelKu
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
RE: Technibox SIR - kontrola kartyreklamovat Skylink ready harampádí ;) :)))Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
![]() |
|
RE: Technibox SIR - kontrola kartyChyba čtečky v satelitním přístroji. Špatný kontakt čtečka karta. Jedině reklamovat, nebo podlepit čip. |
petrpupa
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 413 |
![]() |
|
RE: Technibox SIR - kontrola kartyMám přístroj necelý rok a žádnou podobnou chybu jsem doposud nezaznamenal. Spíše se jedná o závadu přijímače. |
leošek
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 113 |
![]() |
|
RE: Technibox SIR - kontrola karty100% vadny, reklamovat ... vyuziju tohoto vlakna, daji se nejakym zpusobem zastavit teletextove podstranky? |
milanm
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 771 |
![]() |
|
RE: Technibox SIR - kontrola kartyU teletextu mám u tohoto přijímače stejný problém. Navíc potřebuji poradit jak se dá rychle na podstránky najet, aniž bych musel čekat na automatické načetení. |
leošek
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 113 |
![]() |
|
leošekDik za info R^ |
milanm
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 771 |
![]() |
|
RE: Technibox SIR - kontrola kartyDíky za info, půjdu to reklamovat... Dnes jsem se u nich koukal na zprávy a během 5 minut se mi to 2 krát kouslo a pak za dalších 10 zase jednou. Takže je to jasný reklamace to jistí R^ |
PavelKu
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
![]() |